Salut am si eu un forum phpbb avand urmatoarea versiune phpBB3.0.11 , problema mea este urmatoarea cand dau sa creez o categorie mi-o creeaza dupa vreau sa fac un forum in ea dau la permisiuni ca sa imi apara in categorie dar nu ma lasa sa copiez permisiunile http://postimg.org/image/yatk3du2z/17e5214b/ , tin sa precizez ca numai Administratorul care a facut comunitatea poate creea categorii/forumuri , si eu sunt administrator dar nu pot !
Va multumesc !
Nu pot fi copiate permisiunile de la un forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Re: Am o problema !
Pai categoria ar trebuii sa fie [root] sa zic asa, incearca sa faci permisiunile la categorie intai si dupacea la forumul care il adaugi in categoria din [root]
ar arata ceva de genul:
[root] - Categorie
- [ Forum ] - Forum in [root]
Sper sa ma fi exprimat corect.
Multa bafta
ar arata ceva de genul:
[root] - Categorie
- [ Forum ] - Forum in [root]
Sper sa ma fi exprimat corect.
Multa bafta
- I Like Phpbb!
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Am o problema !
Poate nu poți crea categorii pentru că nu ți se dă permisiunea. Administratorul care a făcut comunitatea, adică fondatorul, a modificat probabil permisiunile administratorilor.
Cât despre problema cu copierea permisiunilor, de când a apărut?
Cât despre problema cu copierea permisiunilor, de când a apărut?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro