Best ! www.lataifas.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis

Va place ?

Dragut
11
31%
Asa si asa...
8
23%
Porcarie...
16
46%

Voturi totale: 35

xXx
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de xXx »

Hopa .. Recunosc ca s-a dat si in offtopic pe acolo dar nu asa mult cat zici tu ... Daca nu-ti palce esti liber sa pleci parerea mea .. Si la tine pe site nu am facut reclama .. am postat am facut topic-uri ..
Pentru ca dak te gandesti un pic .. Utilizatorilor le place sa se simta bine sa vorbeasca despre ce vor ei .. Dupa ce se epuizeaza subiectu se mai vorbeste si de altceva ... Asta este.. Multi m-au felicitat ca este un forum liber.. Si cu asta sunt de acord... Iar multi din acest motiv au venit pe acel forum ... De exemplu Gablagost , Jimbo .. Chiar mi-au zis ca de asta s-au inscris ..
Daca ei au chef sa zica "Hai sa bem o bere" .. Lasa-i sa zica.. sa se simta bine .. Din partea mea .. bravo lor ..
Cand se sare peste cal .. recunosc ca trebuie aplicate regulile.. Dar deocamdata am niste useri moderati .. Asa ca nu cred ca este chiar asa un b******t de comunitate...

Acuma sa trecem la partea de mod-uri .. Poate n-am chiar asa multa rabdare .. vreo problema ? .. nu cred...
Am instalat acel phpbb prehacked pentru ca mi-a placut .. si m-am gandit ca trebuie sa-l fac intr-un timp cat mai scurt si l-am luat deja facut .. oricum e destul de mult prelucrat si aranjat , tradus , etc. ...
Si daca credeti ca nu ma pricep la mod-uri .. chiar nu ma intereseaza.. desi cred ca stiti site-urile mele .. Vechiul meu site lataifas.3x.ro .. care era 100 % modificat de mine .. Stai sa imi amintesc... Am mai avut vreo 3 pe retea locala ... Pacat ca nu le-ati vazut .. Si in curand mai termin o lucrare de a mea care sper sa iasa bine .. si am sa v-o arat si pe aia (aia e facut manual) ...
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Vad ca toti ati luat in nume de rau post-ul meu....e doar o critica... e parerea mea...si daca nici la parere n-am dreptul...e un subiect in care putem critica, daca nu ma insel, forumurile postate.
Ti-am zis, am o parere buna despre forum si n-am nimic cu voi.
da lasa ca deja devine un offtopic enervant.
Eu zic ca in postul asta sa anunti cand faci o modificare, sau ceva legat de stil...
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Nu ti-am luat-o in nume de rau ... doar ca ti-am raspuns la critici .. (poate eram un pic nervos :D ) ..
Si .. nu prea stiti definitia cuvantului OffTopic.. OffTopic = Atunci cand se vorbeste despre absolut altceva decat ceea ce trebuie ..
Atata timp cat noi vorbim despre site-ul "propus" .. Nu vad nici un OffTopic ! ...
ProfiGamer
Utilizator înregistrat

Mesaj de ProfiGamer »

xXx atat insisti sa se aduca pareri despre forumul tau de ai facut un ditamai topicu dar daca iti spune cineva ceva sincer te superi. Poate ma bag si eu degeaba dar nu ai facut nimic deosebit si cred ca tot sne-am saturat de 'ceva pareri' , 'hai nimeni nu zice nimic de forumul meu' de parca tu l-ai si facut dar defapt ai adus cateva modificari. Fara suparare
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Asa si ? ..
Vreo problema cu site-ul meu ? ..
Vad ca toti aveti gura mare ... In loc sa zici si tu ce nu este bun si sa putem corecta .. Te-ai trezit in mijlocu targului ...
Oricum .. Mersi de parere ! :P
Blue blood
Nou venit

Mesaj de Blue blood »

Dragut site-ul .. imi place , xXx unde ai gasit imaginile alea la forumuri ? .Sau le-ai facut tu ?
smileybos
Utilizator înregistrat

Mesaj de smileybos »

le-a gasit pe nishte site-uri...nu dau adresele :P
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Sorry ca nu am mai trecut pe aici dar a ineput scoala :( ..
Deci imaginile ... majoritatea sunt luate de pe google si .. am imprumutat o imagine de la utilizatori.ro (cred ca nu se supara, si le-am marit la 60 x 60) ..
PS: Imaginile de pe google sunt micsorate si adaugat contur.. (micsorat cu: IrfanView & Contur: Paint (cea mai subtire linie, paint care se gaseste la toate windows-urile !)
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

umbla putin si la gramatica, atat la forum cat si la semnatura...cel putin cu engleza - slabutz!
chestia cu cea mai subtire linie e chiar amuzanta - poate o cred cei care lucreaza cu Irfanview si Paint doar, mai intreaba si unul ce stie niscai Corell sau Freehand ca sa nu mai zic de Cad!

oricum, nenea care zice ca: "xXx atat insisti sa se aduca pareri despre forumul tau de ai facut un ditamai topicu dar daca iti spune cineva ceva sincer te superi. Poate ma bag si eu degeaba dar nu ai facut nimic deosebit si cred ca tot sne-am saturat de 'ceva pareri' , 'hai nimeni nu zice nimic de forumul meu' de parca tu l-ai si facut dar defapt ai adus cateva modificari. Fara suparare" are maare dreptate!
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Iar daca tot copii de 12 ani se afla printre noi.. ce zici XXX poate ar trebui sa nu mai furi Iconuri de la alte forumuri si sa ti le insusesti tie.. k nu e frumos.... poate ar trebui sa le schimbi pe alea de la Regulament, Muzica, Jocuri, Love, Sex, Politica si Medicina cu altele pentru k au Watermark propriu al MEU !
SI daca tot sunt aici.. poate data viitoare cand mai furi imagini de la mine nu mai faci si SPAM... aaaa.. am uitat ai ban sorry. :twisted:
Blue blood scrie:unde ai gasit imaginile alea la forumuri ? .Sau le-ai facut tu ?
Ma faci sa rad. Daca stau sa caut si celelalte poze pe alte forumuri sigur le gasesc.. el nu a cautat nimic pe google.. k iti mai trebuie si simt artistic sa stii ce sa alegi.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “Forumuri”