ezPortal

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Hazard
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

ezPortal

Mesaj de Hazard »

Sal'tare... Am mai avut instalat ezPortal pe phpBB 2.0.6 si nu mi-a facut probleme... Acum am schimbat tema, am mai facut ceva modificari, am pastrat baza de date, dar... Primesc urmatorul mesaj:

Cod: Selectaţi tot

Warning: Division by zero in /home/rockcenter/public_html/portal.php on line 263

/// repetat de inca 7 ori

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rockcent/public_html/portal.php:263) in /home/rockcent/public_html/includes/page_header.php on line 484

/// aceasta eroare repetandu-se de inca 2 ori cu o sigura diferentza: on line 486, respectiv 487
Daca stie cineva care ar fi cauza si care ar fi o posibila rezolvare sa ma anuntze cat de repede... Am vrut sa caut pe site-ul oficial ezPortal da' se pare ca e cazut... Va multzumesc anticipat!!! :wink:
Hazard
Utilizator înregistrat

Mesaj de Hazard »

Ce-am uitat sa mentzionez este ca aceasta eroare apare doar pe portal.php
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ai facut recent instalarea EZ Portal sau care au fost ultimele actiuni inainte de aprimi aceste mesaje de eroare ?

Ai facut modificari in portal.php ?
Linia 263 =
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Stai putin !

Ce cauta directorul includes/ direct in radacina ?

Ai instalat si forumul si ez portal direct in radacina ?
Hazard
Utilizator înregistrat

Mesaj de Hazard »

dorin scrie:Ai facut recent instalarea EZ Portal sau care au fost ultimele actiuni inainte de aprimi aceste mesaje de eroare ?

Ai facut modificari in portal.php ?
Linia 263 =
Da,am facut modificari... Meniul si cam atat... Ahh si link-urile (am scos logo-ul smartor si am adaugat alte doua)... Dar aceste modificari nu au deranjat cu nimic... Iar erorile le-am primit dupa ce am urcat pe server fisierele modificate pe serverul local (my home pc)... Modificate, adik am adaugat MOD-ul ezPortal... Iar forumul si ezPortalul erau direct in radacina... :shock:

S-ar putea k erorile sa se datoreze datelor redundate de la alte moduri care nu mai exista instalate, dar au ramas anumite tabele cu ele... Cum fac sa-mi scot datele importante din baza de date... Sau sa o curatz... :cry:
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Ai testat pe local si functiona ? Setarile serverului online pot diferi de cele locale ! Verifica linia 263 poate iti lipseste ; de acolo !
Incearca sa faci back-up la BD si apoi testeaza cu ea pe local si vezi daca functioneaza.
Am testat acum ceva vreme ez portal, dar parca nu era indicat sa fie in acelasi director cu forumul...
p4uL
Utilizator înregistrat

vreau sa folosesc ez Portal

Mesaj de p4uL »

vreau sa folosesc ez Portal.... am urmat instructiunile si am ajuns undeva unde ma pune sa inlocuiesc ceva da nu exista ceea ce trebuie inlocuit ce sa fac?
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Eu unul nu inteleg nimic, fii mai explicit .
matrix
Utilizator înregistrat

Re: Am si eu o intrebare...

Mesaj de matrix »

p4uL scrie:vreau sa folosesc ez Portal.... am urmat instructiunile si am ajuns undeva unde ma pune sa inlocuiesc ceva da nu exista ceea ce trebuie inlocuit ce sa fac?
pai ce sa zicem, nu-l inlocui daca nu exista, inseamna ca e bun, inlocuieste-l numai daca exista, ca s-ar putea sa fie rau.
lamurit?
ca si noi de altfel.....
p4uL
Utilizator înregistrat

Mesaj de p4uL »

Da ms... da l-am gasit... da mai am o problema, nu se vad pozele care le pun prin codul [img]link[/img]
de ce oare?
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”