Acces la ACP?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Zinzar
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Acces la ACP?

Mesaj de Zinzar »

Buna ziua,

Am o problema mare.... imi intra pe forum zi de zi un asa spus "hacker" Nu stiu cum reuseste dar,
Isi poate bifa casuta de fondator cand doreste... si nu doar la mine .. me'a aratat si pe alte comunitati ca a reusit sa sparga forumul..., nici nu ma mai pot ocupa de forum stiind ca un asa zis " hacker " face ce doreste pe forumul meu.

Ce vreau sa stiu , este daca poate fi gasita o protectie pentru asta , sa nu poata ajunge la baza de date , sau ori unde alt undeva !

Am nevoie de un raspuns cat de repede se poate , nu ma mai pot ocupa nici de forum stiind ca un pusti imi tot da tarcoale prin acp... :| .

Multumesc .
Andrei !
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Foarte experimentat

Re: Problema mare !

Mesaj de Andrei ! »

Cu siguranta are fondator pe un alt user pe care tu nu il sti sau i-ai fi dat founder si intre timp si-a mai facut un alt cont pe care si-a dat foundator...

Ar mai fi o alta chestie din baza de date, daca-ti are access la baza de date, copiaza permisiunile tale si isi da singur foundator...

Sfatul meu e sa verifici tot hostul sa nu ai vre-un shell pe host si sa verifici userii sa nu detina foundator. :)
- I Like Phpbb!
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Acces la ACP?

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Pentru început, asigură-te că respectivul nu are acces la serverul tău via ftp. Apoi crează un fișier .htaccess în directorul adm/ de pe serverul tău în care pui următoarele:

Cod: Selectaţi tot

deny from all
allow from IP
Înlocuiește IP cu IP-ul tău și salvează fișierul.
Din acest moment nu se va mai putea autentifica în Panoul Administratorului.
După aceea, instalează downloads.php?view=detail&df_id=37 cu fișierele de limba română de aici: downloads.php?view=detail&df_id=39. După instalare, pune același fișier .htaccess creat mai sus și în directorul stk/. Accesează utilitarul apoi mergi în tab-ul UTILITARE UTILIZATORI/GRUPURI, la pagina Administrare fondatori forum. Acolo vei găsi lista cu fondatorii forumului plus câteva opțiuni de administrare a acestora.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”