Cum rezolv mchat

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ZuZuBaa
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Cum rezolv mchat

Mesaj de ZuZuBaa »

Buna Seara as avea si eu o problema cu mchat-ul l-am instalat cu automod si numi place cum se aseaza si am incercat sal dezinstalez si nu mai pot :(( am incercat sai dau unistal din AutoMod imi da 500 Internal Server Error l-am sers de tot din ftp tot imi ramane si cand dau sa intru la styluri sa bag alta tema sau sa sterg sabloanele imi da 500 Internal Server Error si la permisiuni grupuri la fel cine am poate ajuta?
ZuZuBaa
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.11
Server: Windows
Nivel php: Experimentat

Re: Cum rezolv mchat

Mesaj de ZuZuBaa »

UP
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Cum rezolv mchat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Cum adică l-ai șters de tot din ftp?

Nu trebuie dezinstalată doar din ftp (eliminate modificările din fișiere), mai trebuie rulat și fișierul acela de instalare (mchat_install.php dacă nu mă înșel) de unde alegi opțiunea Dezinstalare.

Anyway, eroarea 500 apare de obicei când nginx-ul cade. Ia legătura cu providerul de hosting.

Mutat din 3.0.x Cum pot să...?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”