Caut partener pentru forum

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ovidelu33
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Caut partener pentru forum

Mesaj de ovidelu33 »

Salut dupa cum spune titlul caut partener pentru un forum,linkul forumului este http://super-tutorials.comdomeniul este inregistrat la godaddy pe 1 an,hostingul este platit pentru 5 luni.
Vom lucra impreuna la site,vom posta articole,am mai gasit eu 4 poster de incredere care sa ma ajute pe mine si viitorul partener,faza e ca eu nu ma pricep foarte bine sa lucrez in phpbb deaceea vreau ca viitorul partener sa se descurce cu aceasta platforma.
Eu voi investi si o suma modesta pentru promovare si optimizare iar profitul va fi 50/50 .
Daca aveti alte intrebari lasati repley la fel si cei ce doresc sa imi fie parteneri.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Caut partener pentru forum

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/en/mods/acp_phpbb_seo.php in /home/x18ertut/public_html/install/index.php on line 151

Warning: include(./../language/en/mods/acp_phpbb_seo.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/x18ertut/public_html/install/index.php on line 151

Warning: include() [function.include]: Unable to access ./../language/en/mods/acp_phpbb_seo.php in /home/x18ertut/public_html/install/index.php on line 151

Warning: include(./../language/en/mods/acp_phpbb_seo.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/x18ertut/public_html/install/index.php on line 151

Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/en/mods/acp_phpbb_seo.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/x18ertut/public_html/install/index.php on line 151
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/install/index.php on line 362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/install/index.php on line 363: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/install/index.php on line 364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/install/index.php on line 365: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/install/index.php:151)
Pentru suport, vă rugăm să scrieți un subiect în secțiunea corespunzătoare. Înainte însă asigurați-vă că ați citit regulamentul forumului. :)
Succes!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
ovidelu33
Nou venit

Mesaj de ovidelu33 »

E in lucru dar cum am spus caut partener ca eu nu ma prea pricep.
NeaFenyx
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de NeaFenyx »

Dami add ID : me_lucyyy
ovidelu33
Nou venit

Mesaj de ovidelu33 »

Se mai ofera cineva ?
NeaFenyx ti-am dat add.
Mai caut pe cineva sa ma ajute cu o eroare minora la thema contra cost cine vrea add la ovidiu_elitt .
Închis

Înapoi la “Reclamă”