Are cineva idee cum pot instala Sphinx Search pe un forum phpbb?
Forumul Android Zone este pe shared host nu pe vps sau dedicat.
Cum pot sa instalez Sphinx Search pe phpbb?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
- Skyler
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.7-PL1
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Cum pot sa instalez Sphinx Search pe phpbb?
Nu cred ca e suportat prea bine Sphinx Search pe versiunile curente de phpBB. Cei de la phpBB.com au avut o incercare de a face un MOD pentru asta, am impresia ca au si reusit intr-o anumita masura, dar tot necesita multe interventii pentru adaptare. Din cate am citit, o sa poata fi integrat de indata ce va aparea phpBB 3.1
Dupa cum vad, forumul tau nu este unul foarte mare, nu cred ca e o problema pentru motorul de cautare intern. Am avut un forum cu peste 40.000 de posturi si peste 15.000 de topicuri, iar cautarea nu era o problema. Optimizari de genul asta trebuie facute cand o sa treci de 1 milion de postari.
Dupa cum vad, forumul tau nu este unul foarte mare, nu cred ca e o problema pentru motorul de cautare intern. Am avut un forum cu peste 40.000 de posturi si peste 15.000 de topicuri, iar cautarea nu era o problema. Optimizari de genul asta trebuie facute cand o sa treci de 1 milion de postari.