Multumesc, domnilor!
Problema s-a rezolvat imediat cu Support Toolkit, l-am urcat pe server cu filezilla, am intrat in ACP si am resetat tema. Acum totul e OK, am schimbat tema cu problema
Problema phpbb3 tema
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.11
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Problema phpbb3 tema
Totusi tema ( ATRIUM) ce mi a facut proble imi placea . Cum sunt incepator nu stiu sa o adaptez pentru 3.0.11 .Nici sa i pun butoanele cu edit, modifica.... etc Nici sa o fac sa mi arate Topic nou. Raspuns..... Daca cineva o poate aduce la zi cu actualizari cu tot +celelalte ii raman recunascator !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.11
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
? nimeni ?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu știu dacă se va oferi cineva să te ajute. Eu ți-am dat mai sus informațiile de care ai nevoie pentru a-ți actualiza singur tema. Modifică fișierele pe local apoi testează tema. Sau, poți modifica un fișier, apoi îl poți pune online să vezi cum se comportă, iar dacă e okay, continui cu modificările și pentru celelalte fișiere. Important este să păstrezi o copie a fiecărui fișier în parte.aeugen scrie:? nimeni ?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro