Am sters tot ce era legat de forum, am instalat versiunea 2.0.13 si am pus backup-ul, acum in administration panel imi spune :
Your installation does not seem to be up to date. Updates are available for your version of phpBB, please visit http://www.phpbb.com/downloads.php to obtain the latest version.
The latest available version is phpBB 2.0.13.You are running phpBB 2.0.10.
E ceva normal? E din cauza ca am pus backup-ul ?
Your installation does not seem to be up to date.
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Backup-ul este pentru versiunea 2.0.10, trebuie să incrementezi la această salvare update-urile pentru 2.0.13.
Cum!? Pe o versiune 2.0.10 rulează doar update-ul pentru baza de date (2.0.10 > 2.0.13), salvează şi utilizează noul backup pentru versiunea 2.0.13.
Sper ca data viitoate să fi mai inspirit în alegerea unui nume pentru un subiect (acesta a fost schimbat de mine).
Cum!? Pe o versiune 2.0.10 rulează doar update-ul pentru baza de date (2.0.10 > 2.0.13), salvează şi utilizează noul backup pentru versiunea 2.0.13.
Sper ca data viitoate să fi mai inspirit în alegerea unui nume pentru un subiect (acesta a fost schimbat de mine).