Buna ziua!
Am si eu o problema cu imaginile de la avatar.Problema consta in felul acesta: cand modific la un user grupul de care apartine nu se schimba avatarul actual cu cel asociat acelui grup.Cum fac sa remediez aceasta problema?
Folosesc phpbb3 si proskygray style.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Avatar
Cand ai mutat acel membru in alt grup , ai bifat si ,,set a default group"?
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Multumesc de raspuns.
Daca se poate sa-mi raspunzi si la urmatoarea problema.Cum pot pune ca pe fiecare forum/subforum sa apara sus ca si anunt regulile.Am cautat dar nu am gasit lucruri concrete.
Daca se poate sa-mi raspunzi si la urmatoarea problema.Cum pot pune ca pe fiecare forum/subforum sa apara sus ca si anunt regulile.Am cautat dar nu am gasit lucruri concrete.
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
Te referi la topic global ? Daca da , atunci când dai new topic si scri titlul si continutul , mai jos o sa ai 4 optiuni de bifat:
Normal (default post)
Sticky
Announce
Global.
Tu din ,, normal" trebuie sa il bifezi pe global , si dai trimite (post) . Si o sa se vada pe tot forumul.
Normal (default post)
Sticky
Announce
Global.
Tu din ,, normal" trebuie sa il bifezi pe global , si dai trimite (post) . Si o sa se vada pe tot forumul.
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu amesteca subiectele.NeKwOw scrie:Multumesc de raspuns.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.