DanielHcS scrie:Cum notepad ++ ? Nu-mi poti edita tu te rog?Eu am doar notepad si nu merge.
Nu ți le vom edita noi, o vei face tu pentru a învăța cum să lucrezi cu phpBB.
Fişierele folosite de phpBB3.0.x (în special cele cu extensia
.php; cele pentru traducere) trebuiesc salvate într-un alt mod decât cel pe care îl ştim cu toţii.
Astfel că, dacă până acum salvam fişierele prin metoda simplă şi cea mai utilizată (
File apoi
Save sau
Save as..), este necesar ca de acum înainte să salvăm fişierele folosite de phpBB3.0.x, astfel:
- descărcăm Notepad++
- instalăm programul Notepad++ în calculator
- efectuăm click dreapta pe fişierul pe care dorim să îl edităm şi alegem opţiunea Edit with Notepad++
- după modificarea fişierului, alegem din meniu de sus din lista Encoding, Encode in UTF-8 without BOM
- mergem în meniul File şi alegem opţiunea Save (sau Save as.. după preferinţe)
Acum fişierul este pregătit pentru a fi încărcat pe server şi pentru a fi utilizat de către phpBB.
Principala problemă ce poate apărea din cauza faptului că fişierele nu sunt salvate în
UTF-8 without BOM după editare este aceea că paginile forumului se vor mări (în special textul).
SURSĂ: Catalog de articole: Cum salvez fișierele ca să funcționeze corect?
Pagina albă îți apare deoarece fișierul nu a fost modificat corespunzător: poate lipsesc niște
)); care marchează încheierea unei traduceri și care se găsește înainte de încheierea fișierului cu traducerea,
?>.
În concluzie, variabilele de traducere ar trebui adăugate astfel:
Cod: Selectaţi tot
'COMMENTS' => '',
'COMMENTS_ADD' => '',
'COMM_STATS' => '',
'COMMENTS_VIEW' => '',
'USER_COMM_POS' => '',
'USER_COMM_NEUT' => '',
'USER_COMM_NEG' => '',
'USER_COMM_RANK' => '',
'USER_COMM_PERCENT' => '',
'COMM_OWNPROFILE' => '',
));
pe un rând nou, înainte de
Totuși nu este bine pentru că ar trebui să te ajutăm să elimini codul definitiv din temă. Un link către aceasta?