forum cu mai multe limbi

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
drillbell
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

forum cu mai multe limbi

Mesaj de drillbell »

1.Cum pot sa fac forumul cu mai multe limbi, adica sa am pagina in engleza si o pagina in romana iar utilizatorii sa-si alega pagina dorita, unde sa fie totul scris in engleza pe pagina de engleza si romana pe pag de romana.
(Utilizatorul sa poate schimba limba din englza in romana si invers ca la un site unde selectezi limba dorita.
Sa scrie toate textele (din afara subiectelor si din subiecte) sa scrie in limba romana cand selecteza utilizitorul limba romana la fel si la limba engleza cand utilizatorul selecteaza limba engleza.)

2. Cum pot sa am si eu pe forum la fel ca imagine.
http://img152.imageshack.us/img152/4254/postreplay.jpg

Va rog ajutati-ma! :cry:
bogdan
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: forum cu mai multe limbi

Mesaj de bogdan »

1. Instalezi pe forum atat limba engleza cat si limba romana iar utilizatorul o poate schimba din Panoul utilizatorului.

2. Tot nu ai explicat ce vrei. Intrebare de control la scrierea unui mesaj?
drillbell
Utilizator înregistrat

Mesaj de drillbell »

bogdan scrie:1. Instalezi pe forum atat limba engleza cat si limba romana iar utilizatorul o poate schimba din Panoul utilizatorului.

2. Tot nu ai explicat ce vrei. Intrebare de control la scrierea unui mesaj?
1. Pe pagina cu limba engleza are sa fie numai scris in engleza sau are sa apara si ce scriu cei in romana?

2. Exact la scrierea unui mesaj sa apara exact ca in fotografie de mai sus!
Anișor
Versiune: 4.0.0-a1

Mesaj de Anișor »

Tu ai pus o intrebare care nu corespunde cu cerintele tale , forum cu mai multe limbi inseamna ca utilizatorul sa poate schimba limba in functie de tara de origine , adica engleza , romana , franceza , sa apara un camp in panou utilizator , tu din cate explici vrei ca automat sa se traduca in limba respectiva?inclusiv ce scriu membri in subiecte?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
drillbell
Utilizator înregistrat

Mesaj de drillbell »

Neculai Anișor scrie:Tu ai pus o intrebare care nu corespunde cu cerintele tale , forum cu mai multe limbi inseamna ca utilizatorul sa poate schimba limba in functie de tara de origine , adica engleza , romana , franceza , sa apara un camp in panou utilizator , tu din cate explici vrei ca automat sa se traduca in limba respectiva?inclusiv ce scriu membri in subiecte?
Se poate sa se traduca automat textele de pe forum in limba aleasa din panoul utilizatorului?
Sau trebuie sa fac mai multe forumuri in aceiasi domeniu si sa scriu eu in engleza pe forumul de engleza si sa scriu in romana pe forum de romana?
Lamuriti-ma cum sa fac pana la urma sau explicati-mi care sunt modalitati de a face forum bilingv!
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

drillbell scrie: Lamuriti-ma cum sa fac pana la urma sau explicati-mi care sunt modalitati de a face forum bilingv!
Ne-ai cam amețit. Ce vrei să faci până la urmă? Permiți ca interfața forumului (Vezi mesaje proprii, Panoul utilizatorului etc.) să poată fi tradusă în mai multe limbi sau vrei ca conținutul forumului (mesajele utilizatorilor de ex.) să fie traduse?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
drillbell
Utilizator înregistrat

Mesaj de drillbell »

Ivan Petre Paul scrie:
drillbell scrie: Lamuriti-ma cum sa fac pana la urma sau explicati-mi care sunt modalitati de a face forum bilingv!
Ne-ai cam amețit. Ce vrei să faci până la urmă? Permiți ca interfața forumului (Vezi mesaje proprii, Panoul utilizatorului etc.) să poată fi tradusă în mai multe limbi sau vrei ca conținutul forumului (mesajele utilizatorilor de ex.) să fie traduse?
Sunt incepator si cred ca se vede ... dar voi sunteti profesori si ma lamuriti cu mii de multumiri din partea mea. Vreau ca interfata si continutul forumului (mesajele utilizatorilor) sa fie traduse, cum sa procedeaza?
Anișor

Mesaj de Anișor »

Adica un translator automat al forumului , incluzand toate cuvintele din forum nu?
Nu am mai auzit , o sa cercetez si revin cu edit.
EDIT:Modul din cate vad este abandonat , nu am incercat link-urile deci .. :arrow: https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1893135
drillbell
Utilizator înregistrat

Mesaj de drillbell »

Neculai Anișor scrie:Adica un translator automat al forumului , incluzand toate cuvintele din forum nu?
Nu am mai auzit , o sa cercetez si revin cu edit.
EDIT:Modul din cate vad este abandonat , nu am incercat link-urile deci .. :arrow: https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=1893135
Da un translator automat al forumului , incluzand toate cuvintele din forum.
Deci trebie initial sa pun Language Packs si utilizatorul isi seteaza limba care o doreste?
Si restul?
Anișor

Mesaj de Anișor »

Parerea mea : e cam inutil , de exemplu daca un roman nu stie sa scrie corect cuvintele cum o sa se traduca? o sa fie o cacialma ... modul este abandonat nu stiu daca mai este unul valid.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”