Schimbare date FTP/admin
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Schimbare date FTP/admin
Salutare phpbb.ro Astazi ma confrum cu o problema. Eu am un forum phpbb3 si parola de la contul de administrator o mai stia un "prieten". Acesta mia schmbat si emailul si parola, eu detin datele FTP , tot , spuentimi si mie va rog cum pot face sa le schimb inapoi? Multumesc anticipat si scuze daca nu am postat unde trebuie!
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: [Prolema] Va rog ajutor
Din cate stiu eu nu prea ai ce sa faci.. decat sa refaci forumu...

http://www.flz.ro - in curand comunitate de gaming , it si discutii bazata pe phpbb3
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Cauta userul administrator in baza de date cu phpMyAdmin. De acolo poti sa modifici si parola, adresa de e-mail sau chiar sa scoti permisiunile de admin.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Experimentat
Mai ai o varianta simpla pe langa cea expusa de flowers, in cazul in care ai un backup recent cu datele neschimbate.
Pentru ca ai acces FTP, pui in radacina forumului un fisier htacces cu textul
unde xxx.xxx.xxx.xxx este IP-ul tau
Odata ce ai interzis accesul oricui pe site, restabilesti baza de date, schimbi parola pe care o stie si "amicul", il dezactivezi/stergi si pe el sau ce vrei tu.
Verifica sa nu aiba mai multe conturi cu permisiuni administrative sau de moderare.
Modifica htacces astfel incat sa repermiti accesul celorlalti utilizatori.
Pentru ca ai acces FTP, pui in radacina forumului un fisier htacces cu textul
Cod: Selectaţi tot
Deny from all
Allow from xxx.xxx.xxx.xxx
Odata ce ai interzis accesul oricui pe site, restabilesti baza de date, schimbi parola pe care o stie si "amicul", il dezactivezi/stergi si pe el sau ce vrei tu.
Verifica sa nu aiba mai multe conturi cu permisiuni administrative sau de moderare.
Modifica htacces astfel incat sa repermiti accesul celorlalti utilizatori.