Buna ziua, am o problema care cred ca mai mult ca sigur este de la modul Social Networking Site Buttons intrucat a aparut imediat dupa instalarea acestui mod.
URL forum: http://www.cs-gothic.com/forum/
Versiunea phpbb 3: 3.0.11 - instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? - am urmat pasii din tutorialul inclus in mod
MODurile instalate: - top 5, ajax chat, subforum display options, list subforum in columns, phpbb3seo
De cand a aparut problema semnalata ? imediat dupa instalarea modului Social Networking Site Buttons
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb - mediu
Ideea este ca modul imi functioneaza, dar problema aparuta ulterior este pagina alba la incarcarea tabului "styles" din ACP. Adica toate celelalte imi functioneaza, numai acela nu.
Am dezinstalat modul, am repus si originalul acp_styles.php si tot pagina alba am in acel tab.
Poate stie cineva o rezolvare, multumesc.
pagina alba acp dupa instalarea Social Networking Mod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: pagina alba acp dupa instalarea Social Networking Mod
Ai sters cache?
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Ce cache sa stearga nenea daca nu ii merge PA?|FG|Ady scrie:Ai sters cache?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- d3v1l
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Am rezolvat problema. Am inlocuit acp_styles.php din nou cu o versiune originala iar acum pagina imi functioneaza.