Vreau sa afisez doar o anumita categorie din index

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
tybby
Nou venit

Vreau sa afisez doar o anumita categorie din index

Mesaj de tybby »

ce modificari trebuie sa fac in fisiere pentru a-mi aparea ca pagina de start a forumului ceva de genul: index.php?c=7 ? Va rog sa-mi spuneti si mie pt ca nu prea le am foarte bine cu php'ul si plus de asta e destul de greu sa descopar ce reprezinta toate variabilele din index.php

Multumesc ;)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

nimic. specifici in site ca adresa a forumului ceva de genul:

http://adresa_site_/forum/index.php?c=nr_categorie_ce_contine_mai_multe_subforumuri
tybby
Nou venit

Mesaj de tybby »

Am cautat sa fac si asta dar nu gasesc unde anume sa specific in site... Precizez ca forumul este folosit ca modul pentru php-nuke.
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de gmzionic »

lool...de exemplu daca vrei sa-ti apara o singura categorie, scrii in adresa site-ului (aia sus de la Internet explorer, sau ce folosesti tu, unde scrii akolo frumos "www.xxx.xxx" ) scrii de ex: http://adresa_site/forum/index.php?c=nr_categorie.
Ca sa fie mai usor imagineaza-ti ca ai un forum care se numeste MyForum.
adresa ta va fi www.myforum.ro/forum de ex. Calea catre prima pagina a forumului tau este www.myforum.ro/forum/index.php. Categoriile sunt definite in fisierul PHP astfel: index.php?c="x" unde c=categorie si "x" este numarul categoriei. Aceasta chestie se poate face daca dai click pe numele categoriei. Daca vrei sa-ti personalizezi un meniu care sa iti arate chestiikle astea, pur si simplu faci niste linkuri in care ai :
www.myforum.ro/forum/index.php?c=1 de ex. si tot asa
tybby
Nou venit

Mesaj de tybby »

Cred ca m-ai inteles gresit... Am nevoie ca cei care-mi acceseaza forumul sa fie redirectionati direct catre pagina respectiva nu sa fie nevoiti sa bage in bara de adrese (cum ai spus tu) adresa de care zici tu :P Ce mi-ai zis tu stiam deja dupa cum poti citi in mesajele de mai sus. ;)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

tybby scrie:Precizez ca forumul este folosit ca modul pentru php-nuke.
In administrare la phpNuke modifici calea prin care se lanseaza acest modul catre pagina dorita.
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de gmzionic »

lool...si m-am chinuit sa scriu atata... :D:D
tybby
Nou venit

Mesaj de tybby »

:( nu gasesc pe nicaieri optiune in administrare de a schimba calea catre forum... poate cineva sa-mi zica unde e acea optiune???
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”