Cum şterg un utilizator?
Cum şterg un utilizator?
Am instalat phpbb. Pare în regulă. Pentru a-l testa m-am înscris şi ca utilizator cu numele "test". Acum vreau să şterg acest utilizator din baza de date. Cum fac asta?

- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Din zona Administrare utilizatori din Panoul Administratorului, alegi Management. In formular scrii numele utilizatorului si apesi pe butonul Selecteaza utilizatorul. Vei vedea panoul cu optiunile utilizatorului, in partea de jos (chiar ultima linie) este: Stergeti acest utilizator? Daca da, bifezi optiunea si dai Trimite

Cum sterg un user?
In primul rand va salut pe toti si pe toate,
Am si eu o mare "dilema", cum pot serge un user?Nu ban nu alceva pur si simplu sters definitiv. Nu vreau sa fac rau nimanui daca vreti sa va spun si motivul o pot face dar nu stiu daca ma va intelege cineva
Cu multumiri, Alex
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.11:37 09.03.2005[/edit]
Am si eu o mare "dilema", cum pot serge un user?Nu ban nu alceva pur si simplu sters definitiv. Nu vreau sa fac rau nimanui daca vreti sa va spun si motivul o pot face dar nu stiu daca ma va intelege cineva

Cu multumiri, Alex
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.11:37 09.03.2005[/edit]
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
vezi Panoul Administratorului -> Administrare utilizatori -> Management -> Selecteazã utilizatorul -> Ştergeţi acest utilizator?
ti-ar prinde bine sa citesti ghidul phpBB inainte de orice altceva...
ti-ar prinde bine sa citesti ghidul phpBB inainte de orice altceva...