extra pages

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
lluchiano
Utilizator înregistrat

extra pages

Mesaj de lluchiano »

Salut,
Imi poate spune si mie cineva cum pot folosi baza de date a forumului ma refeer la useri si parole pentru o pagina externa forumului dar aflata pe acelasi site.Si cum pot implementa in pagina acest lucru ?
Mai exact vreau sa am login box pentru forum pe o pagina externa forumului si sa folosesc user & pass deja existente in baza de date a forumului si pentru anumite pagini din site care sa poata fi vizualizate doar de cei logati.
As mai vrea sa fac o MODificare la forum ca dupa logare utilizatorului undeva sus in header sa apara scris Bine ai venit in FAMILIE, $user !

Ma poate ajuta cineva ?
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Apasa pe linkul Căutare.
Subiect mutat din Discuţii despre stiluri, teme, avataruri şi butoane.
lluchiano
Utilizator înregistrat

Mesaj de lluchiano »

da mane cautare mi-a gasit 50 de pagini degeba...zi-mi si mie cum se numeste subiectul ala ca sa stiu si eu ce caut daca o mai exista un astfel de subiect
gmzionic
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

Cred ca esti lenes. Daca dai o cautare cu textul login gasesti ce vrei. Si incearca link-ul asta, pe care l-am gasit in cautare: despre login forum si site viewtopic.php?p=5911#5911. Ce vrei mai simplu?
Si pentru alte pagini exista MOD, intra pe phpbb.com si cauta.
Sau poti face alta chestie. Editezi templateurile forumului si le faci astfel incat sa aiba navigatie si alte chestii. Dupa care iti faci propiile pagini php si cand le deschizi iti apar si template-urile. Daca esti incepator in php e cam greu, dar pune mana pe tutoriale
lluchiano
Utilizator înregistrat

Mesaj de lluchiano »

Sunt incepator intradevar o sa pun pana pe tutorial.Ms mult de ajutor. Mai am o intrebare am linia asta in overall_header.tpl : <div align="left"> <?php echo "Bine ai revenit $username"; ?> </div> .
Eu vreau sa imi apara acolo userul logat dar nu gasesc functia corespunzatoare am mai intrebat doi baieti care le au bine cu php-ul dar nici ei nu mau putut ajuta ?Miati putea spune cum e corect ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”