Link forum invalid poti activa optiunea Q&A pentru inregistrare , pui tu o intrebare de exemplu "Cat fac 2+2?" iar acea persoana trebuie sa puna cuvantul corect adica 4 , aceasta este o metoda.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Neculai Anișor scrie:Link forum invalid poti activa optiunea Q&A pentru inregistrare , pui tu o intrebare de exemplu "Cat fac 2+2?" iar acea persoana trebuie sa puna cuvantul corect adica 4 , aceasta este o metoda.
Mda, vad ca nu merge forumul, o sa vorbesc cu cei de la WebHost, vad ca nu mai merge bine WebHostul. Oricum intrebarea este setata, dar tot se pot inregistra, alte idei?
Sau poti pune de exemplu aceasta intrebare :
"Cine a creat tema forumului?(Uita-te in josul paginii)" , iar in josul paginii sa fie scris desigur cine a creat tema si raspunsul sa fie corect pus de tine exact cum este acolo.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
DreamZone scrie:P.S: Nu pot sa trec la versiunea 3.0.11 deoarece imi da o eroare: [320] index.php Mod not found, sau ceva de genu.
Ceva de genu' nu ne ajuta. Care e mesajul de eroare?
Imediat o sa incerc sa fac iar trecerea de la 3.0.10 la 3.0.11 si am sa revin cu un edit sa spun exact problema sau sa revin cu o poza sa vedeti mai concret.
Edit:
P.S: La boti nu exista o blocare pentru e-mail? Pentru ca toti au @gmail.ro, oare exista vre-o configuratie care blocheaza inregistrarea cu adrese de e-mail de tip @gmail.ro? Adica toti sa poata sa iti faca cont doar cu @yahoo.com... Asta mi s-ar parea o adevarata rezolvare in cazul botilor, daca inca nu exista asa ceva, poate pe viitor va ganditi la o asemenea posibilitate, cea de a se putea inregistra numai pe baza unei adrese de mail de tip @yahoo.com