Versiunea phpbb 3: 3.0.11
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie ?
Este vorba de un update .
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?
Nu, am folosit fisierele de pe phpbb3 .
MODurile instalate: Mai multe .
De cand a aparut problema semnalata ?
De aseara, de cand am facut update la versiunea 3.0.11 .
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput) : mediu
Template-ul folosit: Exiled v1
Limba/limbile instalate: Romana
Versiunea de PHP: 5.3.6
Tipul si versiunea serverului pentru baza de date: mysql 5.1.63-cll
Problema ar fi urmatoarea, cand postez ceva pe forum si dau reply, in loc sa ma redirectioneze catre pagina subiectului, ma duce pe o pagina blank, dar postul se posteaza .
In error_log imi da urmatoarea eroare :
Cod: Selectaţi tot
[09-Sep-2012 12:02:42] PHP Fatal error: Call to undefined function phpbb_get_banned_user_ids() in /home/faranume/public_html/forum/includes/functions_posting.php on line 1195
[09-Sep-2012 12:03:24] PHP Fatal error: Call to undefined function phpbb_get_banned_user_ids() in /home/faranume/public_html/forum/includes/functions_posting.php on line 1195
[09-Sep-2012 12:04:05] PHP Fatal error: Call to undefined function phpbb_get_banned_user_ids() in /home/faranume/public_html/forum/includes/functions_posting.php on line 1195
Multumesc.