Am pus niste icons ( folosesc tema we_clearblue ) a.c.p. categorii-forum-images.
Eu as vrea sa numai apara imagine cu forum_read unread,etc. Adica :

Ci doar icons. Cum pot sa fac acest lucru?
Cod: Selectaţi tot
{forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}
<!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE -->
<div style="float: {S_CONTENT_FLOW_BEGIN}; margin-{S_CONTENT_FLOW_END}: 5px;">{forumrow.FORUM_IMAGE}</div>
<!-- ENDIF -->
Da dar eu nu vreau sa dispara deloc ci doar la acele sub-forumurialdink scrie:cauta in forumlist_body.html
îl înlocuiești cuCod: Selectaţi tot
{forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}
<!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE --> <div style="float: {S_CONTENT_FLOW_BEGIN}; margin-{S_CONTENT_FLOW_END}: 5px;">{forumrow.FORUM_IMAGE}</div> <!-- ENDIF -->
<td class="icon bg2" style="background-image: url({forumrow.FORUM_FOLDER_IMG_SRC});">
<!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE -->{forumrow.FORUM_IMAGE}<!-- ENDIF -->
</td>
<td class="icon bg2" >
</td>
Bogdan,eu ma refeream ca doar in acel sub-forum (DACA SE POATE) sa se intample asa ceva nu in general. Fiindca nu vreau sa pun icon decat intr-un sub-forum iar restu sa le las cum trebuie.bogdan scrie:Pentru stergerea iconitelor ce semnaleaza mesaje/subiecte noi in forumuri pentru stilul we_clearblue:
In forumlist_body.html inlocuiesticuCod: Selectaţi tot
<td class="icon bg2" style="background-image: url({forumrow.FORUM_FOLDER_IMG_SRC});"> <!-- IF forumrow.FORUM_IMAGE -->{forumrow.FORUM_IMAGE}<!-- ENDIF --> </td>
dupa care cureti cache-ul forumului.Cod: Selectaţi tot
<td class="icon bg2" > </td>
Ok,multumesc pentru raspuns puteti inchide topicul .bogdan scrie:Nu cred ca poti sa o elimini pentru un subforum specific. Altfel trebuie sa ai o conditie in cod in functie de numele acestuia.
Si cum o aplici doar la un anumit subforum?Af Medaih scrie:Poţi pune o imagine pe mărimile fişierului din imageset ..
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator