Eroare la backup

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
S[n]aK3
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Mediu

Eroare la backup

Mesaj de S[n]aK3 »

Salut tuturor! Mi-am facut un backup la forum din ACP. Cand am avut nevoie lam activat dar problema este ca imi apare o eroare si nu pot intra deloc pe forum. uitati eroarea:

Cod: Selectaţi tot

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 547: include_once(./includes/auth/auth_.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 547: include_once() [function.include]: Failed opening './includes/auth/auth_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1035: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1035: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3815)
Language file ./language//common.php couldn't be opened.
Nu iam facut altceva decat am activat backup-ul ... Era foarte bun acel forum va rog frumos sa ma ajutati :|
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Eroare la backup

Mesaj de bogdan »

Ce versiune a forumului folosesti? Ai avut MOD-uri instalate pe forum?

Te-ai asigurat ca ai urcat pe serverul FTP toate fisierele forumului?

Eventual urca pe server directorul install cu toate fisierele si acceseaza din browser http:://adresa_ta/forum/install/database_update.php iar dupa finalizare sterge/redenumeste acest director.

Citeste si: http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=142
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”