Mai sus l-am intrebat daca a verificat daca exista imaginile pe server si nu mi-a dat un raspuns . Cat despre alt tutorial mai bun ...ce vrei mai bun ca acela ? Ce nu intelegi ?MihaixD scrie:Bănuiesc că ai forum-ul în limba română. Pentru a apărea acele butoane trebuie să intri în tema ta/ imageset să copiezi undeva folder-ul en , îi modifici numele în ro şi îl uploadezi în imageset.
ajaxchat - chat_body.html pt we_clearblue
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: chat_body.html pt we_clearblue
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
lam pus si in engleza dar tot nu apare...
-
- Utilizator înregistrat
Mda e de la permisiuni , fi atent , incearca la un forum sa vedem daca apare :
Panoul de control=> Permisiuni => Permisiuni forum => Alegi un forum de acolo si dai pe Trimite => Mergi la Grupuri , selectezi Administrator si dai click pe Modifica permisiuni => Dai acolo la Permisiuni avansate , apoi selectezi tabul Actiuni si vezi daca e bifata optiunea DA la Poate să-şi modifice mesajele .
Panoul de control=> Permisiuni => Permisiuni forum => Alegi un forum de acolo si dai pe Trimite => Mergi la Grupuri , selectezi Administrator si dai click pe Modifica permisiuni => Dai acolo la Permisiuni avansate , apoi selectezi tabul Actiuni si vezi daca e bifata optiunea DA la Poate să-şi modifice mesajele .
-
- Utilizator înregistrat
am facut cum miai zis pe tema prosilver si limba engleza i mere:X:XX:X Cum pot face sa apara si pe limba romana dar si pe tema we_clearblue? da deci am rezolvat am aflat care e prob:D deci pe tema we_clearblue nu mee nici pe limba engleza nici pe limba romana si pe prosilver merge pe amandoua ce sa fac sa mearga si pe we_clearblue?
-
- Utilizator înregistrat
Cred ca nu apar din cauza ca nu este actualizata tema . Mai sus ti-am dat niste tutoriale cum sa o actualizezi .
-
- Utilizator înregistrat
Re: ajaxchat - chat_body.html pt we_clearblue
am actualizat si tema tot nu apare wa imi vine sa dau cu PC-U de pamant credema nu apar butoanele si chatul tot asa apare acu m bagat alt chat_body si arata mai mic chat dar tot e naspa ca e ff mic!!