cum pot scrie titlul unui subiect cu mai multe caractere

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
cip
Utilizator înregistrat

cum pot scrie titlul unui subiect cu mai multe caractere

Mesaj de cip »

as vrea sa pot scrie in tilul unui subiect, atunci cand creez un topic nou, mai multe caractere decat imi sunt permise.. cum sa fac asta?
Raul_Yo
Utilizator înregistrat

Mesaj de Raul_Yo »

pai nu poti, nu te lasa... :)) hmmm.. si eu am incercat si nu merge, pur si simplu nu suporta caracterele alea... (unele)
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

mersi.. am asteptat un pic de timp acest raspuns.. dar ma bucur ca a venit in cele din urma, chiar daca nu e cum mi-as fi dorit.. :)
uite o chestie pe care am cautat-o o ora si ceva cu "cautare" si nu-mi venea sa cred ca nu gasesc mai nimic.. decat culori si bold.. :)
and btw, ar fi totusi frumos, ca, intr-o versiune viitoare, oricand va mai fi, sa se gandeasca cineva si la asta.. :) eu chiar as fi avut nevoie..
anyway, thanks again
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Modifici in tabela phpbb_topics, la campul topic_title, char(60). Suplimentezi numarul de caractere de la 60 default la cat vrei tu. Atentie ca daca sunt prea multe, se lateste forumul prea tare.
cip
Utilizator înregistrat

Mesaj de cip »

Tabel phpbb_topics a fost alterat.
Comansa SQL:
ALTER TABLE `phpbb_topics` CHANGE `topic_title` `topic_title` CHAR( 100 ) NOT NULL
Am gresit, nu? :roll: Daca imi afiseaza in topul paginii asa ceva...
Am pus in campul Lungime/Setare 100 in loc de 60, si imi afiseaza mesajul asta.. :roll:
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

E foarte bine.
phpMyAdmin ti-a aratat ca acelasi rezultat se putea obtine si daca rulai comanda:

Cod: Selectaţi tot

ALTER TABLE `phpbb_topics` CHANGE `topic_title` `topic_title` CHAR( 100 ) NOT NULL
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”