cum pot scrie titlul unui subiect cu mai multe caractere
cum pot scrie titlul unui subiect cu mai multe caractere
as vrea sa pot scrie in tilul unui subiect, atunci cand creez un topic nou, mai multe caractere decat imi sunt permise.. cum sa fac asta?
mersi.. am asteptat un pic de timp acest raspuns.. dar ma bucur ca a venit in cele din urma, chiar daca nu e cum mi-as fi dorit..
uite o chestie pe care am cautat-o o ora si ceva cu "cautare" si nu-mi venea sa cred ca nu gasesc mai nimic.. decat culori si bold..
and btw, ar fi totusi frumos, ca, intr-o versiune viitoare, oricand va mai fi, sa se gandeasca cineva si la asta..
eu chiar as fi avut nevoie..
anyway, thanks again

uite o chestie pe care am cautat-o o ora si ceva cu "cautare" si nu-mi venea sa cred ca nu gasesc mai nimic.. decat culori si bold..

and btw, ar fi totusi frumos, ca, intr-o versiune viitoare, oricand va mai fi, sa se gandeasca cineva si la asta..

anyway, thanks again
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
E foarte bine.
phpMyAdmin ti-a aratat ca acelasi rezultat se putea obtine si daca rulai comanda:
phpMyAdmin ti-a aratat ca acelasi rezultat se putea obtine si daca rulai comanda:
Cod: Selectaţi tot
ALTER TABLE `phpbb_topics` CHANGE `topic_title` `topic_title` CHAR( 100 ) NOT NULL