ajaxchat - chat_body.html pt we_clearblue
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ajaxchat - chat_body.html pt we_clearblue
Salut din nou am facut alt subiect pt ca pe ala nu ma mai baga nmn in seama deci am dat la o parte mchat si am instalat ajaxchat dar cand scriu cv arata foarte mare aproape jumatate de pag a forumului sa umplut cu chat-ul deci as vrea un chat_body.html modificat special pt tema we_clearblue chat_body.html care il am acu lam luat de pe tema prosilver si lam pus pe we_clearblue si scrie foarte mare deci vreau un chat_body.html special pt we_clearblue!!
-
- Utilizator înregistrat
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: chat_body.html pt we_clearblue
Nu te baga nimeni in seama ? Trebuie sa ai rabdare , nu stam toata ziua pe aici ... In al doilea rand daca ai sta sa gandesti si sa cauti , poate te-ai descurca singur , dar majoritatea vrea totul gata facut.
Cateva lucruri esentiale :
1. Nu se face alt topic , daca "nu esti bagat in seama" . Se asteapta ca cineva care te poate ajuta sa raspunda.
2. Forumul se trece in profil.
3. Suportul se ofera DOAR pe forum .
4. Problemele se scriu detaliat si in limba romana , fara folosirea limbajului de mess/mirc etc.
5. Se aduc "dovezi" in legatura cu problema , print-uri , link-uri etc ... Eu nu am de unde sa stiu si nu o sa stau sa-mi imaginezi ce nu este in regula cu forumul tau ...
Si multe alte reguli pe care ar trebuii sa le citestii ...
In fine , tu m-ai ametit aici cu chat_body.html modficat special pt. acea tema ... , nu inteleg de ce ar trebuii modificat ... acela este un template si trebuie pus la locul lui ... atat ...
Cu siguranta (100% asi putea spune) nu ai facut modificarile cum trebuie . Ele trebuiesc facute manual , nu cu AutoMOD , pentru tema ta , care este bazata ori pe prosilver ori pe subsilver2.
Cat despre problema ta , nu am de unde sa stiu ce ai facut tu acolo ... vrei ajutor ... dar tu nu ne oferi noua amanunte ... Problema cu scrisul foarte mare poate fi cauzat de CSS ... sau poate nu ai facut toate modificarile ... Cel mai bine restaurezi forumul , si o iei de la capat , usor si facand fiecare modificare precizata in install .
Cateva lucruri esentiale :
1. Nu se face alt topic , daca "nu esti bagat in seama" . Se asteapta ca cineva care te poate ajuta sa raspunda.
2. Forumul se trece in profil.
3. Suportul se ofera DOAR pe forum .
4. Problemele se scriu detaliat si in limba romana , fara folosirea limbajului de mess/mirc etc.
5. Se aduc "dovezi" in legatura cu problema , print-uri , link-uri etc ... Eu nu am de unde sa stiu si nu o sa stau sa-mi imaginezi ce nu este in regula cu forumul tau ...
Si multe alte reguli pe care ar trebuii sa le citestii ...
In fine , tu m-ai ametit aici cu chat_body.html modficat special pt. acea tema ... , nu inteleg de ce ar trebuii modificat ... acela este un template si trebuie pus la locul lui ... atat ...
Cu siguranta (100% asi putea spune) nu ai facut modificarile cum trebuie . Ele trebuiesc facute manual , nu cu AutoMOD , pentru tema ta , care este bazata ori pe prosilver ori pe subsilver2.
Cat despre problema ta , nu am de unde sa stiu ce ai facut tu acolo ... vrei ajutor ... dar tu nu ne oferi noua amanunte ... Problema cu scrisul foarte mare poate fi cauzat de CSS ... sau poate nu ai facut toate modificarile ... Cel mai bine restaurezi forumul , si o iei de la capat , usor si facand fiecare modificare precizata in install .
-
- Utilizator înregistrat
Eu am intrat pe acest forum sa imi rezolv problemele daca uh asa crezi ca ma ajuti las-o balta si ajutor cui sa ofer daca am conustiinte phpbb mediu daca voi fi ajutat voi ajuta si eu asa ca am intrat sa ast un raspuns clar
-
- Utilizator înregistrat
Te contrazici singur ... ai intrat pe forum si ai cerut ajutor , si dupa aceea , chiar daca ti s-a spus ca suportul se ofera doar pe forum , cereai ca acesta sa fie facut pe mess . In fine , conteaza mai putin .andrewbst scrie:Eu am intrat pe acest forum sa imi rezolv problemele daca uh asa crezi ca ma ajuti las-o balta
Atitudinea ta este una de un copil rasfatat , care in loc sa isi doreasca sa faca ceva util pentru el , mai bine se plange si ignora ceea ce noi iti spunem .
Mai sus ti-am spus cateva lucruri pe care trebuie sa le faci ... De exemplu nici macar nu ai forumul in profil nici in acest moment ...Ti-am spus sa aduci "dovezi" sa ne arati ce si cum , eu nu stiu cum apare la tine , ai vrea sa ghicesc ? ... Daca astepti sa iti pice de la Dumnezeu totul .. asteapta in continuare . Mai mult ti-am spus sa incerci sa o iei de la capat , instalezi manual acel MOD si trebuie sa mearga ... daca nu merge , ne spui ce nu a mers , ce erori au aparut ...
Tinand cont ca ai o tema modificata ce presupune si alte MODificari , nimeni nu iti va face tie acel template ... Dupa ce indentifici pe ce se bazeaza tema ta (pe prosilver sau subsilver2) , faci toarte modificarile ce sunt precizate in mod . Adica copiezi fisierele , modifici codurile , adaugi coduri , rulezi secvente SQL etc ... apoi stergi cache , te asiguri ca ai activat MOD-ul din panou si vezi daca functioneaza . Daca nu merge te intorci aici , faci o captura de ecran (print screen) cu problema , sau dai un link sa vedem si incercam sa te ajutam ... Cam asa functioneaza ...

Mai sus ti-am spus si posibile cauze pt. probelam ta , dar vad ca nu prea stii sa citesti . Nu stiu ce treaba au cunostintele tale si ajutorul tau pt. alte persoane de care ai precizat . Reciteste ce am scris si mai sus , si vei observa ca totul este in folosul tau .
Si inca ceva ... invata sa scrii romaneste si corect

P.S: Daca ai sa-mi reprisezi ceva , mesageria mea privata este deschisa , in acest topic eu zic sa ne axam pe problema ta .
-
- Utilizator înregistrat
Ma am facut ce miai sps uh am instalat ajaxchat manual din nou si tot asa apare deci nu stiu ce are uite link la forum sa vezi cum apare!! http://game-worldmetin.tk/ si inca o prob nu imi apar butoanele alea de modificare mesaj sau stergere mesaj etc ce sa fac sa apara daca esti un baiat bun makr la asta cu mesajele sa ma poti ajuta:(!
-
- Utilizator înregistrat
Aceasta este tema nu? http://www.phpbb.com/customise/db/style/we_clearblue/
Ea a fost facuta pentru versiunea 3.0.8 iar problemele tale cu acele butoane si chiar si cu chatul pot fi de aici . Trebuie sa actualizezi tema pt. 3.0.10 . Uite aici niste linkuri in care se explica ce si cum :
http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=129
knowledge/kb_show.php?id=147
http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=146
Alte probleme pt. butoanele lipsa pot fi urmatoarele : nu exista imaginile pe server sau nu sunt setate , sau nu sunt acordate permisiunile corect. Pentru inceput tema trebuie actualizata apoi vedem ce si cum
Ea a fost facuta pentru versiunea 3.0.8 iar problemele tale cu acele butoane si chiar si cu chatul pot fi de aici . Trebuie sa actualizezi tema pt. 3.0.10 . Uite aici niste linkuri in care se explica ce si cum :
http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=129
knowledge/kb_show.php?id=147
http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=146
Alte probleme pt. butoanele lipsa pot fi urmatoarele : nu exista imaginile pe server sau nu sunt setate , sau nu sunt acordate permisiunile corect. Pentru inceput tema trebuie actualizata apoi vedem ce si cum

-
- Utilizator înregistrat
Butoanele nu apar nici pe tema prosilver nici pe subsilver2 si nuj ce pot sa fac!!
-
- Utilizator înregistrat
In acest caz ori nu ai imaginile pe server ori nu sunt setate . Verifica pe server daca ai imaginile pt. editare , stergere etc . Problema poate fi si de la permisiuni , uite aici un tutorial care ar trebuii sa te ajute sa vezi daca de acolo este problema . http://phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=143
Sa testezi doar pe prosilver sau subsilver2 ... asta pana actualizezi cealalta tema .
Sa testezi doar pe prosilver sau subsilver2 ... asta pana actualizezi cealalta tema .
-
- Utilizator înregistrat
Cine ma poate ajuta cu un totorial mai bun pentru permisiuni ca nu merge sa sterg mesajele,sa le modific,si sa le raportez uitativa pe forum am bagat alt chat_body.html dar acu apare foarte mic:( si vreau sa apara mai mare!
- MihaixD
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Puţin experimentat
Bănuiesc că ai forum-ul în limba română. Pentru a apărea acele butoane trebuie să intri în tema ta/ imageset să copiezi undeva folder-ul en , îi modifici numele în ro şi îl uploadezi în imageset.
Scrie corect. Nu-mi pierd vremea descifrând hieroglifele scrise de tine.