overall_header.htmloverall_header.html acesta http://phpbbsocialnetwork.com/ , ma refer la acel menu de sus , si cum "contopesc" menu de sus cu logo-ul . Exact asa : Logo stanga , menu dreapta .
Tin sa precizez ca folosesc subsilver2.
Ms.
overall_header.html
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.6
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: overall_header.html
Upp ?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Ai nevoie de putine cunostinte HTML si CSS . Pentru meniu si logo folosesti div-uri si le pozitionezi/stilizezi cu CSS ...
-
- Utilizator înregistrat
Tocmai dasta am apelat la voi .. eu am facut ceva , dar nu am reusit..

-
- Utilizator înregistrat
Si acuma ce astepti ? Sa facem noi totul ? Parerea mea este ca ar trebuii sa incepi sa inveti HTML si CSS ... Nimeni nu va sta sa iti faca tie toate modificarile si sa-si piarda timpul pentru asa ceva .
Ideea este ca acolo poti folosi mai multe structuri ... pentru tine , mai ales ca esti la inceput cred ca mai bine s-ar potrivi tabelele . Uite aici mai multe detalii : http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp
Ca o idee sa te ajute poti folosi o structura de genul :
Asta te va ajuta la pozitionarea meniului si logo-ului asa cum doresti tu . Ca sa ii dai un aspect mia frumos (adica sa-i dai un aspect pt. ca acum nu are nimic) folosesti CSS si adaugi in codul de mai sus clase sau id-uri pe care le poti folosi in CSS-ul forumului . Exemplu :
iar in foaia de CSS adaugi ceva de genul :
Este doar un exemplu siplu , adaugi ce valori valori vrei si cum vrei sa apara . Uite aici mai multe despre CSS : http://www.w3schools.com/css/default.asp
Ideea este ca acolo poti folosi mai multe structuri ... pentru tine , mai ales ca esti la inceput cred ca mai bine s-ar potrivi tabelele . Uite aici mai multe detalii : http://www.w3schools.com/html/html_tables.asp
Ca o idee sa te ajute poti folosi o structura de genul :
Cod: Selectaţi tot
<table><tr>
<td>Logoul</td>
<td>Cod meniu</td>
</tr></table>
<table class="tabel"><tr>
<td id="logo">Logoul</td>
<td class="meniu">Cod meniu</td>
</tr></table>
.meniu{
background-color:#b0c4de;
}
-
- Utilizator înregistrat
Am ideea ca ma iei la misto ? Cu tutorialele astea html si css . Map pricep destul de bine , stiu ce vb , dar aveam nevoie de o sursa de insiratie atata tot . Nu inteleg dc mai oferiti suport tehnic , daca se scoala dastea cu "gura mare" care cica te ajuta ... Mai bine nu mai postai , ai postat doar de dragu de a face posturi .
Puteti da T.c
Puteti da T.c
-
- Utilizator înregistrat
Te iau la misto ? Cred ca tu o faci ... Daca te pricepi destul de bine nu inteleg de ce ai apelat la noi ... , ceea ce doresti tu sa faci este ceva elementar ... simplu , pentru care nu ai nevoie de cine stie ce cunostinte ...pCpalex scrie:Am ideea ca ma iei la misto ? Cu tutorialele astea html si css . Map pricep destul de bine , stiu ce vb , dar aveam nevoie de o sursa de insiratie atata tot .
Tabelul pe care ti l-am dat face ceea ce doresti , pozitioneaza logou-ul in stanga si meniul in dreapta ...
Ce sursa de inspiratie ? E codare pur si simplu , contopesti HTML-ul si CSS-ul dupa bunul plac pana cand ii dai un aspect care te multumeste . Daca ai cunostintele cu care te lauzi , dupa cum ai spus tu , ar trebuii "sa stii" despre ce este vorba .
Imi place atitudinea ta de copil frustrat , inainte sa-mi spui mie ca ma scol cu "gura mare" , mai bine ai analiza ce am scris mai sus . Ti-am dat un punct de plecare pt. a face ceea ce doresti , dar vad ca tratezi totul cu ignoranta . In plus nici nu ai stiut sa explici corect problema ... nu ai precizat ce ai facut , ce ti-a iesit ... uite ce ai spus :pCpalex scrie:Nu inteleg dc mai oferiti suport tehnic , daca se scoala dastea cu "gura mare" care cica te ajuta ... Mai bine nu mai postai , ai postat doar de dragu de a face posturi .
overall_header.htmloverall_header.html acesta http://phpbbsocialnetwork.com/ , ma refer la acel menu de sus , si cum "contopesc" menu de sus cu logo-ul . Exact asa : Logo stanga , menu dreapta .