Tot eu, incepatorul.

Testez si eu in paralel, un pBpBB si un pBpBBfm. La un moment dat am facut niste setari (din soft) la pBpBBfm care mi-au stricat baza de date. Acum, cind accesez index.php imi sa eroarea asta:
Cod: Selectaţi tot
General Error
Could not query forums information
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id, u.user_level, t.topic_title, t.topic_last_post_id, t.title_compl_infos FROM ((( phpbbfm_forums f LEFT JOIN phpbbfm_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbbfm_users u ON u.user_id = p.poster_id ) LEFT JOIN phpbbfm_topics t ON t.topic_last_post_id = p.post_id ) ORDER BY f.cat_id, f.forum_order
Cod: Selectaţi tot
General Error
Could not query database for random user data.
DEBUG MODE
SQL Error : 1030 Got error 28 from table handler
SELECT * FROM phpbbfm_users WHERE user_active = '1' AND user_id <> -1 ORDER BY RAND() LIMIT 1
Dati-mi va rog si mie un sfat cum pot repara baza sau care ar fi posibilele motive pt. care nu vrea sa restauzeze daza de date, sau in cel mai rau caz, care sint pasi pe care trebuie sa-i urmez pt. a repune "forumul" in picioare. Celelalte functii si moduri functioneaza, numai la index.php si portal.php dau gherlele astea.
Multumesc mult de tot. Heeeeelp meee !

Bye
PS. Aaaaa, sa nu uit. Am incercat sa fac si o mica traducere in romana si imi apare o eroare ciudata. Am pus directorul lang_romana cu citeva fisiere modificate (traduse in parte), a luat modificarile respective, dar la modificarile ulterioare din fisierul cu cuvnte romanesti nu a mai facut up date la cuvintele traduse, pastrindu-le pe aceleasi vechi (inclusiv cele in engleza, dar si cele romatesti remodificate). Aveti idee de ce se petrece asta ? Unde isi salveaza softul aceste traduceri ? Nu le le ia de fiecare data din directorul cu lang_romana ?
Merci inca odata !