Probleme cu forumul + ACP

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
OcC
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Probleme cu forumul + ACP

Mesaj de OcC »

De curand am instalat phpbb 3 v3.0.10 am ales o tema de pe net am editato gen imagini, am folosit urmatoarele moduri
Default Random 'No Avatar' 1.0.4b
Group_Icon_1.0.4
list_subforums_in_columns_ver100
top_five
activity_stats_mod
Forumul mia mers 2 zile fara nici o problema dupa care s-a vazut asa
Forum:
1 http://i47.servimg.com/u/f47/16/97/65/01/demo1_10.jpg
ACP:
2.http://i47.servimg.com/u/f47/16/97/65/01/demo2_11.jpg
Norocul meu ca aveam backup inainte de instalarea modurilor in final am sters tot am instalt phpbb din nou totul bine si frumos instalez modurile si ce sa vezi dupa doua zile din nou aceleasi probleme
Doresc sa stiu de la ce poate fi, care mod face probleme nu sunt cine stie ce moduri am observat ca sunt cele mai folosite

Multumesc Anticipat
OcC
Utilizator înregistrat

Re: Probleme cu forumul + ACP

Mesaj de OcC »

Ma ajuta cineva ?
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de Dragosvr92 »

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
OcC
Utilizator înregistrat

Mesaj de OcC »

Wtf oameni buni este un site de tutoriale cstrike & orangebox gen counter strike counter strike source teamfortress 2 day of defeat garry's mod ce malware ce progame ce virusi de curand am fost restrictionat de google cum este posibil asa ceva, cum ar fi cineva ati fura bani din portofel si culmea il mai vede si alt cineva dar nu te anunta cu ce drept mi sa inchis forumul pentru care platesc pe luna/an niste bani munciti nu furati asta doar sa ajut lumea care habar nu are de construirea unui server de cs css etc. Cu ce am gresit ce am facut am vrut doar sa ajut, nu mi se pare corect nu vad legea care permite asta :x .
Mai specific inca o data nu sunt partasi la absolut nimic diabolic sau mai stiu eu ce seara am venit de la munca am intrat pe forum sa vad daca cineva a mai scris ceva, a doua zi intru din nou si vad ca***u acela de la google ca situl meu este nu stiu ce de atac, habar nu am ce este acela malware si cu ce se mananc aceste hack-uri sau ce dumnezeu sunt. Cum pot remedia aceasta problema
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Nu te ratzoi la mine, sau la membrii de pe aici. Nu trebuie sa imi dovedesti mie ce este. Nu mi pasa :)
Cere explicatii celor de la Google, nu mie/noua.

Forumul tau nu este inchis. Il poti accesa.
Nu ai facut forumul pentru a ajuta lumea, ci pentru a te ajuta pe tine. Danduti ceva de facut, sau sa ai unde sa adaugi reclame, si sa faci ceva banuti. Sunt destule tutoriale pe internet, asa ca nu este nevoie de un alt forum.

Sunt mii de forumuri, pe acelasi profil(Counterstrike), asa ca...... gasiti ceva mai original !

Legea permite pentru ca chiar ai ceva in neregula pe site, chiar daca tu nu esti consient de asta.
Eu nu te am acuzat de nimic. De unde ti ai descarcat stilul ?
Cred ca acesta iti cauzeaza acesta problema, cu google. Este scris J A L N I C.....
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
OcC
Utilizator înregistrat

Mesaj de OcC »

Te contrazic aici arata-mi mie cate site-uri de Counter strike source sunt cate tutoriale a postat p[entru acest joc cate addonuri sunt pe el cate pluginuri traduse in Ro, cate situri sunt de gmod in romania care te invata cum sa faci un sv, cate situri sunt de Teamfortress 2, si lista poate continua. Sunt numia de cs1.6 pe care gasesti sute de servere pline de copii si etc.Bun am ceva dubios pe site/forum cine a pus acel ceva? Tema am descarcato de pe google mai precis cred ca de pe lafel.ro nu mai tin minte orcum era o tema free facuta de ei si folosita de inca zeci de forumuri. Ce mai ramane de facu cum pot indrepta aceasta problme ca forumul meu sa nu mai fie site de atac sau cv de genu cum intru pe link apare pagian aceea rosie ca aceasta pagina este bla bla site de atac. Garantez si pot baga mana in foc pe forum sunt numai posturi facute de mine cu tutoriale addonuri si alte chesti nu sunt progame de fura ca*** parole iti da foc la pc sau mai stiu eu ce posti dastea exzista :? . Inca o data precizez pot demonstra asta orcand.
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

http://lmgtfy.com/?q=Counterstrike+forum
Vad suficienteforumuri CS. Am vazut cu zecile numai aici, pe phpbb.ro

Deci, tema ai descarcato de pe lafel, nu google. Daca ai gasit site ul lafel pe google, asta i alta chestie.
Temele oferite pe forumurile Romanesti, sunt in general teme facute de alte persoane, si putin modificate de ei, iar apoi pretind ca este a lor, dupa ce au schimbat doua trei culori prin tema :lol:

Ti am zis care este problema. Schimba tema, si mai vedem.
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Cand intru pe forumul tau , antivirusul meu "sare in aer" , din cauza unor scripturi de pe acesta . Mai mult ca sigur este de la tema folosita . Schimb-o !
OcC
Utilizator înregistrat

Mesaj de OcC »

Am inteles am sa sterg tot forumul instalez din nou phpbb3 v3.0.10 si voi pune tema Subsilver2 sau prosilver una din ele si am sa revin dupa ce termin toate aceste operati.
Pentru orce eventualitate am sa sterg si forumul din semnatura sa nu exzista si alte probleme :|
Nu inchideti topicul. Multumesc Anticipat
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Mda.. excelent. Sterge tot forumu' !
Asta este mareatza voastra solutie.. :lol:

Sterge toate fisierele, inafara de files, images, config.php.
Incarca fisierele din phpbb, inafara de directoru' /install/

Atata trebuie sa faci.. Lasa baza de date acolo.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”