Salut, eu nu prea stiu programare, si as dori sa invat, stau destul de des pe mIRC, si am decis sa imi fac un forum al canalului meu. Problema este ca nu stiu sa lucrez in PHP... e .. greu (parerea incepatorului). Intrebarea mea este un as putea sa gasesc un ghid complet al incepatorului care sa ma invete pas cu pas.... sau doar din manualele din librarii se poate gasi... Multumesc frumos. Aici pe forum nu am gasit (sau nu am cautat prea bine..)
Mi-a spus un prieten ca daca nu stiu HTML nu pot sa invat PHP.. este adevarat ?:)
Unde pot gasi pe net un "ghid" mai complet .. PHP
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pentru instalarea forumului phpBB nu trebuie să ai cunoştinţe de PHP.
Vezi subiectul Servere free unde se poate instala forumul phpBB şi consultă articolele din categoria Instalare /actualizare /conversie.
Dacă eşti interesat de PHP atunci vizitează comuniateta Phpromania.net.
Vezi subiectul Servere free unde se poate instala forumul phpBB şi consultă articolele din categoria Instalare /actualizare /conversie.
Dacă eşti interesat de PHP atunci vizitează comuniateta Phpromania.net.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
atunci citeste articolele din sectiunea Instalare/actualizare/conversie