Minim de posturi pentru a accesa un forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Minim de posturi pentru a accesa un forum
Am facut un forum si vreau sa il poti accesa doar daca ai minim 10 posturi sa zicem.
La grupul utilizatori inregistrati recent am pus la permisiuni doar pentru a vedea forumul iar la utilizatori inregistrati am pus acces limitat+chestionare
Am pus limita de 10 mesaje la utilizatori inregistrati recent si am setat grupul ca standard.
Dar cu toate astea, orice membru nou care se inregistreaza poate vedea si citit tot ce este in acest forum, iar eu vreau ca pentru citi acel forum sa ai 10 mesaje...
Cum se poate rezolva?
La grupul utilizatori inregistrati recent am pus la permisiuni doar pentru a vedea forumul iar la utilizatori inregistrati am pus acces limitat+chestionare
Am pus limita de 10 mesaje la utilizatori inregistrati recent si am setat grupul ca standard.
Dar cu toate astea, orice membru nou care se inregistreaza poate vedea si citit tot ce este in acest forum, iar eu vreau ca pentru citi acel forum sa ai 10 mesaje...
Cum se poate rezolva?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Minim de posturi pentru a accesa un forum
Verifica permisiunile pe user/grup: knowledge/kb_show.php?id=143
-
- Utilizator înregistrat
Am verificat e totul in ordine dar degeaba, ca cei de la grrupul utilizatori inregistrati recent pot citi forumul.
La general,configurari inregistrare utilizator, trebuie sa fie bifat seteaza ca standard grupul utilizatori inregistrati recent ?
La general,configurari inregistrare utilizator, trebuie sa fie bifat seteaza ca standard grupul utilizatori inregistrati recent ?
- bogdan
Cred ca trebuia invers:
- utilizatori inregistrati recent: acces limitat
- utilizatori inregistrati: acces normal
Te poti inspira de aici: viewtopic.php?p=116510#p116510
- utilizatori inregistrati recent: acces limitat
- utilizatori inregistrati: acces normal
Te poti inspira de aici: viewtopic.php?p=116510#p116510
-
- Utilizator înregistrat
Asa este, la utilizatori inregistrati recent e acces doar pentru a vedea forumul iar da utilizatori inregistrati sa poata vedea si citi forumul.
Numai ca nu merge, daca esti utilizator inregistrat recent poti citi forumul,chiar daca am pus permisiunea doar de a il vedea.
Si poti trimite chiar mesaje private daca nu ai acea limita de mesaje..
Numai ca nu merge, daca esti utilizator inregistrat recent poti citi forumul,chiar daca am pus permisiunea doar de a il vedea.
Si poti trimite chiar mesaje private daca nu ai acea limita de mesaje..
- bogdan
Ai verificat permisiunile atat pe utilizator cat si pe grup?
-
- Utilizator înregistrat
Da,
ciudat este ca permisiunile la un forum pe grupul utilizatori inregistrati recent sunt doar de a vedea forumul si cu toate astea acel utilizator nou inregistrat poate si citi,raspunde la subiecte.
Dar cand intru la permiusiuni forum pentru utilizatori, introduc numele acelui nou utilizator si pentru acel forum arata ca nu are nici macar o permisiune.
ciudat este ca permisiunile la un forum pe grupul utilizatori inregistrati recent sunt doar de a vedea forumul si cu toate astea acel utilizator nou inregistrat poate si citi,raspunde la subiecte.
Dar cand intru la permiusiuni forum pentru utilizatori, introduc numele acelui nou utilizator si pentru acel forum arata ca nu are nici macar o permisiune.
- bogdan
Pune capturi atat pentru grup cat si pentru utilizatori cu permisiunile pe subforum asa ca in articol (dupa ce ai apasat pe cerculet)
-
- Utilizator înregistrat
http://i50.tinypic.com/2en7ukh.png
Permisiuni forum pentru grupul utilizatori inregistrati recent(doar de a vedea forumul):
http://i47.tinypic.com/2ezgtc2.png
Asa arata cand intru la permisiunile pentru un utilizator inregistrat recent(apare ca nu are acces la nimic,dar cu toate astea merge):
http://i50.tinypic.com/2nhdnd0.png
Nu imi apare acel cerculet, probabil ca aparea doar pe o versiune mai veche.
Permisiuni forum pentru grupul utilizatori inregistrati recent(doar de a vedea forumul):
http://i47.tinypic.com/2ezgtc2.png
Asa arata cand intru la permisiunile pentru un utilizator inregistrat recent(apare ca nu are acces la nimic,dar cu toate astea merge):
http://i50.tinypic.com/2nhdnd0.png
Nu imi apare acel cerculet, probabil ca aparea doar pe o versiune mai veche.
- bogdan
Tu nu ai citit articolul? Capturile trebuie facute din Panoul administratorului -> Permisiuni -> Permisuni masti.