www.forum.woool.ro

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
TrifDaniel
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.9
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: www.forum.woool.ro

Mesaj de TrifDaniel »

mersi de sfaturi alex am sa tin cont de ele in cat putinta ... eu sper sa nu dau gres :D
Wisdom
Utilizator înregistrat
Versiune: .11
Ext: Nu
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Wisdom »

Um mic sfat: Nu este tocmai indicat sa ai atatea forumuri la inceput, ia-o mai incetisor. Este destul de urat sa ai forumuri goale, iar vizitatorii nu vor avea o prima impresie tocmai buna.
- Mihai
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Wisdom scrie:Um mic sfat: Nu este tocmai indicat sa ai atatea forumuri la inceput, ia-o mai incetisor. Este destul de urat sa ai forumuri goale, iar vizitatorii nu vor avea o prima impresie tocmai buna.
Sunt de acord cu tine in aceasta privinta , insa cu timpul forumul va evolua din ce in ce mai mult (asta daca se va ocupa de promovarea lui etc ) . Iar atunci , spre binele utilizatorilor , ar fi ca forumul sa fie foarte bine structurat . Sunt multe persoane care nu-mi impartasesc aceasta idee , insa eu consider ca un forum care dezbate astfel de subiecte trebuie sa fie foarte bine "aerisit" , asta pentru confortul membrului . Unii spun ca este prea mare , ba ca se pierd ... ba alte idei (bineinteles le respect ideea insa nu sunt de acord cu ea ) . Consider ca un forum bine aerisit te ajuta mult mai bine sa gasesti un anumit topic , o anumita problema ... asta daca nu stii ce sa cauti la functia "cautare" (in cazul in care o mai foloseste cineva :)) )
TrifDaniel
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.9
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de TrifDaniel »

Mersi AlexandruM de incurajare :D din pacate in ultima vreme nu am mai avut timp sa mai lucrez la el ,... plus de asta unde am tinut forumu au dat faliment si nu am putut sa imi restitui datale ... asa ca iarasi a trebuit sa o iau de la capat, drept invatatura de minte acuma imifac back up in caz de ceva probleme in timp sa pot sa recuperez macr ultimele data .... eu o sa incer sa fac o treba buna cat de cat ... problema mea e ca nu prea ma pricep cum sa ii fac reclama
:D imi dati si voi un sfat pls :D
ms anticipat :D
Închis

Înapoi la “Reclamă”