cum schimb numele tabelelor in o BD
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum schimb numele tabelelor in o BD
Am o fosta baza de date si vreau sa o pun pe un alt site... am aceiasi versiune de forum phpbb dar am facut gresala sa schimb prefixul tabelelor din phpbb_ in forum_ .... cum sa fac sa imi pun vechia baza de date pe noul forum ( daca se poate fara sa reinstalez forumul & care ar fii cea mai ushoara solutie ).
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
foarte simplu: modifica linia din fisierul config.php aflat in radacina forumului:
sa arate astfel
Cod: Selectaţi tot
$table_prefix = 'phpbb_';
$table_prefix = 'forum_';
-
- Nou venit
Pina sa`mi raspunzi tu eu am incercat sa dau din "panoul administratorului" "Restaurează baza de date" cu BD pe care vroiam sa o pun ; dupa am intrat in phpmyadmin am sers toate tabelele cu Forum_ si le-am redenumit pe cele phpbb_ in forum_ .
Acum problema este ca atunci cand ma logez pe siteul nou ( pe care am efectuat schimbarile de BD ) cu userul administratorului ma trimite pe siteul vechi ( cel de la care am copiat baza de date ) .
Acum ce fac?
Eu vreau sa am 2 siteuri cu 2 BD dar BD la momentul in care le instalez sa fie la fel.
Era sa uit ... am verificat acum structura fisierului ./forum/config.php
si in arata
Acum sincer nu stiu ce arata inainte sa fac toate modificarile de mai sus...
Acum problema este ca atunci cand ma logez pe siteul nou ( pe care am efectuat schimbarile de BD ) cu userul administratorului ma trimite pe siteul vechi ( cel de la care am copiat baza de date ) .
Acum ce fac?
Eu vreau sa am 2 siteuri cu 2 BD dar BD la momentul in care le instalez sa fie la fel.
Era sa uit ... am verificat acum structura fisierului ./forum/config.php
si in arata
$table_prefix = 'forum_';
Acum sincer nu stiu ce arata inainte sa fac toate modificarile de mai sus...
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
citeste articolul Mutarea forumului de pe un server pe altul
-
- Nou venit
In privinta asta nu stiu ce sa fac si nu scrie in topicul care l-ai recomandatIceDoG scrie:Acum problema este ca atunci cand ma logez pe siteul nou ( pe care am efectuat schimbarile de BD ) cu userul administratorului ma trimite pe siteul vechi ( cel de la care am copiat baza de date ) .
Acum ce fac?
-
- Nou venit
tnx am schimbat ce mi-ati indicat ...
acum am alta problema : cand ma logez cu orice user imi da cu the page cannot be displayed ... dupa am incercat sa dau back si click pe un link si ma arata ca si cum as fi logat .... problema se repeta si la logout... tot the page cannot be displayed.....
acum ce sa fac ?
acum am alta problema : cand ma logez cu orice user imi da cu the page cannot be displayed ... dupa am incercat sa dau back si click pe un link si ma arata ca si cum as fi logat .... problema se repeta si la logout... tot the page cannot be displayed.....
acum ce sa fac ?
- BuGsY
- Fost coleg
IceDoG, este aşa de greu să înţelegi să nu mai scri textele cu caractere îngroşate şi colorate?
Citeşte regulamentul forumului şi avertismentul din MP viewtopic.php?t=91
Citeşte regulamentul forumului şi avertismentul din MP viewtopic.php?t=91