De ce toate forumurile sunt despre tot si despre toate

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Vivi
Utilizator înregistrat

De ce toate forumurile sunt despre tot si despre toate

Mesaj de Vivi »

Am si eu o intrebare, pentru cei care isi fac un forum despre tot si despre toate: de ce?
Ce vreti sa obtineti prin forumul pe care tocmai l-ati creat?
De ce credeti ca un vizitator oarecare ar intra si ar participa activ la acest forum despre tot si despre toate? Voi, administratorii, va pricepeti la tot si toate? :shock:

Serios, sunt realmente curios daca v-ati pus intrebarea "si care este de fapt scopul pentru care fac eu acest lucru?".
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Sunt de aceaşi părere cu tine Octavian (instalarea unui forum ar trebui să fie rezultatul unei anume teme - jocuri, maşini, programare, sport etc..) iar pe lângă forumurile de profil (?f=) să mai conţină şi câteva forumuri adiacente pentru o mai bună legătura/înţelegere între utilizatori (însă în mare să fie axat asupra unei anume idei)
În secţiunea link-uri links.php găseşti forumuri axate pe o anume temă.
Eu dacă vin la tine o fac pentru a vb cu N. Gheară :)

Btw.. cred că a devenit o modă ca toată lumea să aibă forum ;)
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Aveti voi dreptate.... dar nu uitati majoritatea forumurilor sunt goale ;-)
Kwas
Utilizator înregistrat

Mesaj de Kwas »

A devenit o MODa ca toata lumea sa doreasca sa isi faca un MEGAforum, cel mai mare, cel mai complet...si rezultatul care e? Majoritatea au mai multe sectiuni/forumuri decat useri. Daca s-ar axa pe un subiect anume probabil ca numarul userilor ar fi mai mare. De exemplu la AICI ne ocupam de emigrare...si vreau sa cred ca o facem bine....Avem si o rubrica de discutii generale dar atat. In rest tinta sunt cei care doresc sa emigreze sau sunt deja in Quuebec/Canada...si avem ceva useri inscrisi...si destui care doar citesc fara sa fie inregistrati.
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

Kwas scrie:A devenit o MODa ca toata lumea sa doreasca sa isi faca un MEGAforum, cel mai mare, cel mai complet...si rezultatul care e? Majoritatea au mai multe sectiuni/forumuri decat useri. Daca s-ar axa pe un subiect anume probabil ca numarul userilor ar fi mai mare. De exemplu la AICI ne ocupam de emigrare...si vreau sa cred ca o facem bine....Avem si o rubrica de discutii generale dar atat. In rest tinta sunt cei care doresc sa emigreze sau sunt deja in Quuebec/Canada...si avem ceva useri inscrisi...si destui care doar citesc fara sa fie inregistrati.
Daca tot cereti la greu ajutor pe acest forum, poate nu ar fi o idee rea sa puneti si licenta cu phpBB pe acolo pe undeva. Puteti face cumva sa se incadreze in grafica reusita de pe montreal.ro
In rest good job, emigreaza lumea la greu se vede, dupa cati useri aveti. Dar totusi, nu se poate citi chiar tot daca nu esti inregistrat.
xXx
Utilizator înregistrat

Asa e..

Mesaj de xXx »

1.Acuma ce sa zic.. asa e .. toata lumea vrea forum... sunt foarte multe dragutze sau mai putin pe gazduire in primu rand ... si nu prea au succes ... majoritatea ...
2. Toate forumurile sunt pentru toti si toate .. pentru ca administratoru' vrea ca oamenii de fiecare varsta sa se bucure de respectivu' site ...
3. Problemele acuma sunt urmatoarele: Multi isi fac forumuri ... vai de capu lor si strica domeniile aiurea .. Altii pt. ca nu isi permit .. (recunosc ca am facut niste eforturi sa iau acest domeniu ... www.lataifas.ro) ... isi pun site-urile pe gazduire gratuita (3x.ro , mxhost.net etc.) ...

Forumurile sunt pentru toti si toate din cauza ca el trebuie sa fie mai atractiv cuprinzand toate categoriile pentru toate "genurile" de varsta ...
Nu opresc pe nimeni sa-si faca un forum pe o anumita tema ...

www.LaTaifas.ro
Have FUN ! ^_^
Neko
Utilizator înregistrat

Mesaj de Neko »

Chiar ca sunt o groaza de forumuri..... mai ales mega forumuri...
Si majoritatea sunt haotice... nu vreau sa dau exemple, dar am o experienta neplacuta cu un forum al unui post de televiziune de aici din Romania... @__@

Eu nu-mi doresc neaparat sa fiu cel mai tare webmaster (sau webmistress, in cazul meu :P) dar mi-am dorit mult sa am un forum despre animale... Pentru ca poate mai sunt si altii ca si mine, carora sa le placa animalele in felul in care imi place si mie... adica mult, mult de tot!! :roll: Sunt obsedata de pisici, na! In sensul cel mai bun al cuvantului, bine-nteles... :D
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

Webmistress??? Se intelege pasiunea pentru pisici...Daca tot aduci vorba de un forum pentru animale... cred ca exista in Romania ceva de genul, dar niciodata nu e prea tarziu pentru inca unul. Apaca-te si fa un forum si cu putin design mai diferit (nu clasicul subSilver) vei atrage destui utilizatori. Utilizatorii fac Forumul, nu forumul in sine. Iar daca ai vreo nelamurire, echipa phpbb.ro + membrii inregistrati iti pot da oricand o mana de ajutor daca ai nelamuriri.
gmzionic
Utilizator înregistrat

Mesaj de gmzionic »

ahaa... acuma am vazut ca ai facut deja un forum. BV tie
Neko
Utilizator înregistrat

Mesaj de Neko »

Thanx!! Well, am avut un pic de ajutor, inca mai am MULTE de invatat... :oops: Dar asa... incet, incet... :roll:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”