Could not connect to smtp host : 61 : Connection refused

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
dragosh82
Nou venit

Could not connect to smtp host : 61 : Connection refused

Mesaj de dragosh82 »

phpBB spune:
" Could not connect to smtp host : 61 : Connection refused
DEBUG MODE
Line : 111
File : /home/hosting/calul/forum/includes/smtp.php "

Si iata ce spune providerul de email:
Be sure to enable SMTP Authentication in your E-mail client or you may not be able to send mail. If your e-mail client has trouble using a + sign in the login, you can use @, :, or % sign instead.

Am probat cu Outlook Express si merge sa trimit daca activez "my server requires SMTP authentication"
Intrebarea este cum pot eu sa " enable SMTP Authentication " in phpBB ? Sau ce artificiu se poate face ca sa mearga ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

dragosh82
Nou venit

Mesaj de dragosh82 »

Si pina la urma nu sunt lamurit in problema mea : nu merge din cauza site-ului pe care e gazduit forumul (3x.ro) sau din cauza ca phpBB nu stie sa faca login la fel ca outlook express pe serverul de mail ?
flowers
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de flowers »

Instalarea forumului pe serverul 3x.ro
Nota. Serverul 3x.ro nu ofera SMTP gratuit (5 martie 2004). In cazul in care nu aveti bani sau nu doriti sa-i folositi pentru asa ceva nu disperati dar nici sa nu lasati forumul fara functia de mesagerie ca va fi ca un forum "handicapat" (va fi lipsit de notificari... si nu prea e indicat). In acest sens consultati:
- subiectul Servere unde se poate instala forumul phpBB (unde puteti gasi servere ce ofera SMTP gratuit)
- articolul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ? (unde puteti vedea cum folositi SMTP-ul de la providerul de internet)
- articolul Eliminare erori - serverul nu ofera SMTP
Mailul il ai tot la 3x.ro?
dragosh82
Nou venit

Mesaj de dragosh82 »

mailul il am pe serverul pe care am inregistrat numele.ro si mi-au dat bonus tot felul de chestii printre care si mail cu acces web, pop3 si smtp

INTREBARE: daca cu Outlook Express pot trimite mail cu un user si parola pe serverul acela, de ce nu se intimpla la fel si cu phpBB ?
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

intreaba-i pe cei care iti ofera hosting daca permit trimiterea de mesaje prin alt server.

citeste articolul Ce fac daca serverul nu ofera serviciu de mesagerie ?
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”