Afisare continut in functie de pagina !

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Afisare continut in functie de pagina !

Mesaj de AlexandruM »

Dupa cum am spus si in titlu , vreau sa afisez diferite lucruri in functie de pagina pe care ma aflu . Mai exact , vreau ca pe index-ul forumului sa fie afisate de exemplu statisticile , iar pe celelalte pagini sa fie afisat altceva in locul acestora .
Stiu ca pot pune codurile in index_body.html , insa eu vreau sa pun acele coduri in overall_footer.html , iar atunci cand sunt pe index sa afiseze ceva , apoi pe celelalte pagini sa afiseze altceva . Deci ? :D

Edit : Am gasit o mica solutie ins anu stiu cat de buna este . Vreau sa imi spuneti daca este ok , sau daca pot aprea probleme dupa urmatoarele modificari :
Asa , in index.php , dupa linia 'S_DISPLAY_BIRTHDAY_LIST' => ($config['load_birthdays']) ? true : false, am adaugat urmatoarea linie 'S_INDEX_PAGE' => true,
Iar acum folosesc urmatoarea sintaxa :

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF S_INDEX_PAGE-->
cod afisat pe index
     <!-- ELSE -->
cod afisat pe celelalte pagini
    <!-- ENDIF --> 
Este ok , sau exista si alta solutie mai buna si mai utila ?
llegolas
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Nivel phpBB: Mediu

Re: Afisare continut in functie de pagina !

Mesaj de llegolas »

Pai de ce nu incerci pe un forum de test ?
Daca ai notat variabila ar trebui sa fie ok.
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Afisare continut in functie de pagina !

Mesaj de AlexandruM »

De incercat am incercat si merge ok . Insa intrebarea mea era daca exista o solutie mai buna sau este ok si asa ?
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”