Problema List subforums in columns
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Problema List subforums in columns
Foarte simplu! Instalezi AUTOMOD de aici: http://www.phpbb.com/mods/automod/
Si faci asa:
Intri in ACP ->AutoMOD-> (Ai acolo "Upload MOD") AI mai jos choose file -> dai pe el -> alegi arhiva care ai downloadat-o -> dai install .
Dupaia:
Intri in ACP-> Forums (Forumuri in romana) ->dai click pe o categorie -> dupaceia pe un forum unde ai mai multe subforumuri dai click pe
->si ai acolo : { SUBFORUMSLIST_TYPE }: -> si acolo scrii in cate coloane sa fie puse subforumurile. Sper ca am fost de ajutor!
Si faci asa:
Intri in ACP ->AutoMOD-> (Ai acolo "Upload MOD") AI mai jos choose file -> dai pe el -> alegi arhiva care ai downloadat-o -> dai install .
Dupaia:
Intri in ACP-> Forums (Forumuri in romana) ->dai click pe o categorie -> dupaceia pe un forum unde ai mai multe subforumuri dai click pe

http://www.flz.ro - in curand comunitate de gaming , it si discutii bazata pe phpbb3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu este tot aia daca am modificat fisierele manual?
-
- Utilizator înregistrat
Ba da, dar este mai simplu de folosit AutoMOD-ul
Alegi ce doresti

http://www.flz.ro - in curand comunitate de gaming , it si discutii bazata pe phpbb3
-
- Utilizator înregistrat
Asta nu imi rezolva problema...astept alte pareri.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
Nu are rost sa reinstalezi cu Automod daca ai instalat manual! Dar setarea in PA sugerata de RedStrike mai sus ai facut-o? Modul e valabil pentru phpbb 3.0.5 si mai multi utilizatori se plang pe phpbb.com ca nu functioneaza.
-
- Utilizator înregistrat
Da cum am scris si in primu post am facut setarea in PA. M-am uitat si in baza de date php si acolo arata ca am introdus numarul de coloanea pe care vreau sa le afiseze.
-
- Utilizator înregistrat
STiu ce ai facut!
Tu nu ai bifat casuta , atunci cand ai creeat subforumurile , "Afişează subforumul în legenda forumului părinte:
Afişează acest forum în index sau în altă parte ca şi o legătură în cadrul legendei forumului părinte dacă opţiunea “Afişează subforumurile în legendă” este activată în forumul parinte.".
ca in urmatoarea imagine trebuie sa fie:
Tu nu ai bifat casuta , atunci cand ai creeat subforumurile , "Afişează subforumul în legenda forumului părinte:
Afişează acest forum în index sau în altă parte ca şi o legătură în cadrul legendei forumului părinte dacă opţiunea “Afişează subforumurile în legendă” este activată în forumul parinte.".
ca in urmatoarea imagine trebuie sa fie:

-
- Utilizator înregistrat
Tot nu merge...oricum la mine era bifata prima optiune deci nu mai necesita si a doua. Mersi pentru raspuns, astept alte pareri. Am sters si cache-urile.
- bogdan
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Din cate am vazut eu MOD-ul nu necesita modificari de cod in fisierele stilului. Incearca daca merge pe alt stil (prosilver).
In care forum ai incercat afisarea subforumului? Vad ca pe pagina principala nu este afisat nici un subforum. In primul rand trebuie sa incerci acest lucru sa vezi daca merge (functie standard phpBB - vezi mesajul anterior) si apoi afisarea pe mai multe coloane.
In care forum ai incercat afisarea subforumului? Vad ca pe pagina principala nu este afisat nici un subforum. In primul rand trebuie sa incerci acest lucru sa vezi daca merge (functie standard phpBB - vezi mesajul anterior) si apoi afisarea pe mai multe coloane.