Mutare baza de date pe alt domeniu
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
si totusi
e compatibila baza de date phpbb pentru simple machine forum ...
**nu am citit regulamentul... dak cumva nu e voie sa vb'im despre altceva ce nu are legatura cu phpbb...imi pare rau..dar eu am o problema pe un host unde nu pot instala phpbb (nu ma lasa adminu si e gratis asa ca trebuie sa'l ascult). MS
**nu am citit regulamentul... dak cumva nu e voie sa vb'im despre altceva ce nu are legatura cu phpbb...imi pare rau..dar eu am o problema pe un host unde nu pot instala phpbb (nu ma lasa adminu si e gratis asa ca trebuie sa'l ascult). MS
-
- Nou venit
baza de date
am o baza de date de 118MB, pe domeniul unde tin forumul pot importa baze de date de max 50mb, dak incerc cu copy paste mi se blocheaza calculatorul cand incerc sa dau paste. este ceva solutie de impartit baza de date in bucatele mai mici ?
Multumesc!
Multumesc!
-
- Nou venit
problema 2
cum refac imaginile de autentificare (acelea care iti sunt cerute dak ai introdus parola gresita de mai multe ori) nu mai apare la nici unul dintre userii forumului!
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: baza de date
Daca citeai prin regulament si urmai pasii recomandati acolo, puteai gasi acest articol:bizzar12ro scrie:am o baza de date de 118MB, pe domeniul unde tin forumul pot importa baze de date de max 50mb, dak incerc cu copy paste mi se blocheaza calculatorul cand incerc sa dau paste. este ceva solutie de impartit baza de date in bucatele mai mici ?
Multumesc!
kb.php?mode=article&k=54
atunci cand serverul web si php-ul nu permit restaurari ale bazelor mai mari de o anumita dimensiune, iar accesul direct la serverul de mysql nu este posibil se poate folosi urmatorul utilitar: http://www.ozerov.de/bigdump.php
Salut ... am urmat toti pasi de aici ... acum cand intru in phpmyadmin si selctez baza mea de date ... imi apare tot ce continea vechiul forum ... dar acum cum pot sa o public? sa-mi apara si in www.domeniulmeu.ro/forum ? ... pentru ca acolo tot gol este forumul
- Sona
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Re: Mutare baza de date pe alt domeniu
Salut, nu stiu daca am inteles bine, pot urca fisierele de pe domeniul X impreuna cu baza de date, pe domeniul Y si va functiona fara probleme?
http://www.desprehost.ro un forum cu libera exprimare despre hosting.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Mutare baza de date pe alt domeniu
Da, citeste aici: knowledge/kb_show.php?id=111