mysql_connect(): Access denied for user: 'root@localhost'
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Totul e in regula cu fisierul config.php, l-am verificat. Cred ca problema tine de host deoarece eu am alocata o baza de date SQL gratis. la panoul de control imi apare la Stats ca baza de date e folosita ( adik e instalata) dar cand ma duc la "manage SQL DBases" nu-mi apare nimic (inainte imi aparea) si cand dau creare baza de date noua imi da o eroare ca nu pot face acest lucru, este evident ca hostul nu ma lasa deoarece mai am o baza de date...Dar nu o vad...Nu apare, sau nu ma pot conecat la ea deoarece e down, nush.
Am doua solutii...Sa astept, poate isi revine (ceea ce imi cam strica planurile cu forumul meu, daca astept mult.) sau sa transfer forumul pe un alt host, cu imposibilitatea de a intra in Panou Administrator. Daca cunoasteti problema va rog sa ma puneti la curent cu noi indicatii.
Nimeni nu a mai patit asa ceva???
Am doua solutii...Sa astept, poate isi revine (ceea ce imi cam strica planurile cu forumul meu, daca astept mult.) sau sa transfer forumul pe un alt host, cu imposibilitatea de a intra in Panou Administrator. Daca cunoasteti problema va rog sa ma puneti la curent cu noi indicatii.
Nimeni nu a mai patit asa ceva???
- VafCat
- Utilizator înregistrat
Mie mi sa intamplat odata sami schimb parola de la FTP si sanumi mai mearga baza de date... pt ca la inregistrarea forumului imi cerea si parola si adresa de la ftp. Dar miam facut altul pe alt host.
Sau poate sa fie de la phpmyadmin-ul tau... poate a fost oprit din motive de update sau au niste probleme de rezolvat. Eu am la 100webhost.com si phpmyadmin tot de la ei il am, si mai opreau iei cateodata cand isi rezolvau niste probleme la serviciile lor.
Sau poate sa fie de la phpmyadmin-ul tau... poate a fost oprit din motive de update sau au niste probleme de rezolvat. Eu am la 100webhost.com si phpmyadmin tot de la ei il am, si mai opreau iei cateodata cand isi rezolvau niste probleme la serviciile lor.
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
VafCat ai dreptate...Dupa ce m-am chinuit sa caut tot felul de sfaturi pe forumuri si alte chestii cum sa imi transfer forumul pe alt host, am intrat la 100webspace si la contul meu am cerut un help ticket ( un mesaj catre ei, mentionand problema mea) si miau raspuns in 2 minute, spunand ca stiu de aceasta problema si ca se ocupa de ea... peste 2 ore miau trimis un mesaj in care miau zis sa intru pe forumul meu si apoi era un smiley
. Am intrat si ca sa vezi, mergea. Tipi prompti si de treaba astia. Deci daca aveti o problema ca a mea nu va chinuiti sa faceti tot felul de postari, intrebati-va Provideru de Host. Si apropo, forumul meu e http://beatbox.ifreepages.com/forum aruncati o privire si vedeti modificarile aduse unui stil creat de MJR (romanian) modificat datorita ajutorului acordat de forumul phpbb.ro de oamneii care se intreaba cum fac asta sau asta...
-------------PEACE UP-----------

-------------PEACE UP-----------
-
- Utilizator înregistrat
mi-am schimbat ip-ul ! ! !
dupa ce ips'ul meu mi-a schimbat ip-ul nu mai merge forumul ... nu se poate conecta la mysql ... de ce oare ?
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /var/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]
Warning: mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query in /var/www/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceaşi problemă.[/edit]