Despartire baza de date ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Despartire baza de date ?
Cum as putea sa despart si eu baza de date din cauza ca depasesc limita de 50mb si nu pot sa o adaug am gasit un program dat nu mai functioneaza as dori niste sugestii !
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Despartire baza de date ?
Nu o poti desparti, mai bine cauti un alt host.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
ba se poate am gasit dar nu mai functioneaza acel program
- x6IT32
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Experimentat
Ce program ai gasit?vladysymo scrie:ba se poate am gasit dar nu mai functioneaza acel program
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Mediu
Pentru a importa baza de date poti folosi BigDump.
Limita predefinita din phpmyadmin este de 2.50 de MB Parca. Pentru a incarca baza de date poti folosi diverse cai cum ar fi sa folosesti sistemul de backup al host-ului, sau sa folosesti un soft cum ar fi bigump, care desparte baza de date in mai multe parti si le insereaza una cate una. Acest soft functioneaza si pe cele mai slabe forumuri. Nu uita sa il configurezi cum se cuvine, incluzand si Charset-ul.
Limita predefinita din phpmyadmin este de 2.50 de MB Parca. Pentru a incarca baza de date poti folosi diverse cai cum ar fi sa folosesti sistemul de backup al host-ului, sau sa folosesti un soft cum ar fi bigump, care desparte baza de date in mai multe parti si le insereaza una cate una. Acest soft functioneaza si pe cele mai slabe forumuri. Nu uita sa il configurezi cum se cuvine, incluzand si Charset-ul.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3