Ranguri,Grupuri si Permisiuni

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Ranguri,Grupuri si Permisiuni

Mesaj de Dragosvr92 »

Fi scurt si la obiect daca vrei un raspuns cat mai rapid. Nu se apuca nimeni sa citeasca mici povestioare scrise aiurea din care nu se intelege mai nimic. Autorul subiectului si a rezolvat problema.....
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11

Mesaj de bogdan »

Asteapta sa ti se raspunda. Nu ai voie sa scrii mesaje consecutive la un interval<24h. Citeste regulamentul

De ce nu-ti faci update la 3.0.10?
ElNino
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10.
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de ElNino »

ElNino scrie:nu mi-a iesit asa ca, toti membri cu mai putin de 10 postari i-am mutat in grupul predefinit "utilizatori inregistrati recent" bun, acum vreau sa dau permisiuni la grupul asta, asa ca intru la "permisiuni forum pt grupuri" apoi selectez grupul, dau trimite, selectez cele doua forumuri care ma intereseaza intru apoi pe "permisiuni avansate" si selectez in fiecare categorie (mesaj, continut, atiuni etc) ce permisiuni doresc dar fiecare permisiune cand o selectez (mut punctul) imi apare cu rosu apoi daca mai modific "un punct" anteriorul se face negru si asta de acu rosu (cred ca aici este o problema) apoi dau "aplica toate permisiunile", confirma modificarile facute ...dar nu merge.
ce trebuie sa fac sa mearga ?
multumesc.
adica asa:
Imagine
LAMURIRI: cele doua forumuri sunt 2 forumuri de vanzare cumparare unde cei cu mai putin de 10 postari nu vreau sa poata deschide topic nou dar sa poata raspunde. adica daca cineva vinde ceva, acel user sub 10 postari sa poata scrie(intreba, cere informatii) in topicul deschis de vanzator
Cand spun ca umblu la permisiuni - ma refer la "permisiuni forum pt grupuri" adica modific permisiunile grupului pe cele 2 forumuri
Chestia cu puncul rosu cred ca este destul de clara.
ElNino scrie:o chestie; am facut ce am zis mai sus pe alea 2 topicuri de burasa si acum cei care posteaza in topicurile aferente, pot posta dar mesajul nu apare pt ceilalti si celui care posteaza ii spune ca acest mesaj trebuie aprobat iar eu cand intru ca admin vad postarea cu semnul intrebarii si-mi spune ca trebuie aprobata....am reusitttt uraaaa. dar cum ? asta e intrebarea ! adica vreau sa stiu carei setare i se datoreaza acest rezultat. multumesc.
dar mai am p problema; eu vreau ca ei sa poata scrie(raspunda) in elea 2 forumuri doar sa nu poata deschide topic nou. cum fac?
------------------------------
complectare. ce se intampla pe alea 2 forumuri din bursa se intampla in tot forumul, adica cei sub 10 postari pe care i-am bagat in categoria "utilizatori recent inregistrati" nu post posta nicaieri fara ca mesajul sa fie aprobat :oops:
pls help
Eu am modificat permisiunile pt grupul "utilizatori recent inregistrati" doar pt forumurile de bursa (2 la numar) dar ei nu mai pot posta in tot forumul

TheKiller scrie:Fi scurt si la obiect daca vrei un raspuns cat mai rapid. Nu se apuca nimeni sa citeasca mici povestioare scrise aiurea din care nu se intelege mai nimic. Autorul subiectului si a rezolvat problema.....
cred ca daca vrea sa se inteleaga se intelege.

de ce nu pun 3.0.10. ? pentru ca vad numai erori la transformare in alte topicuri, pt ca nu am gasit un topic unde se explica clar ce trebuie sa faci si pt ca daca as avea o problema nu stiu cina ma va ajuta. asa ca prefer ca pana nu sunt sigur pe mine sa nu ma leg la cap asa de tare, ca ma leg pe pielea mea si atunci cand cer ajutor mi se spune ca spun povestioare aiurea si sunt neinteles.
Multumesc pt suport.

PS sper ca nu va aprea al treilea avertizment pt topicul asta. mama lui de topic ca ma pus dku sa ma fac admin :shock:
bogdan

Mesaj de bogdan »

Cum trebuie procedat: viewtopic.php?p=116510#p116510

Pentru a verifica daca ai setat bine permisiunile (verifica-le pe restul de subforumuri): knowledge/kb_show.php?id=143

Pentru actualizarea forumului: knowledge/kb_show.php?id=159

PS. Vrei , nu vrei aici exista un regulament care trebuie citit si respectat.
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

@ElNino, pe viitor te rog sa fi cat mai scurt si la obiect, ti am mai spus asta si ai continuat sa iti scrii romanul..

Probabil ca am intelege ceva, doar ca majoritatea persoanelor citesc repede despre ce este vorba si vad daca te pot ajuta sau nu. De ce sa o lungesti in 60 de cuvinte cand poti sa explici acelasi lucru in 10 cuvinte.. Am dat doar un exemplu.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ElNino
Utilizator înregistrat

Mesaj de ElNino »

ok multumesc. spun in mai multe cuvinte pt a se intelege mai bine(asa cred eu :) )
PS punctele rosii in panou (cand bifezi) au disparut si acum a revenit totul la normal dupa ce am dat jos "mod-ul" cu ninsoarea.
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Incearca sa faci un rezumat cat mai scurt pe viitor..
ElNino
Utilizator înregistrat

Mesaj de ElNino »

ok. de la zero.
cand vreau sa dau permisiuni pe un topic, la membri din categoria "utilizatori recent inregistarti" am urmatoarea eroare:
Eroare generală
Module not accessible
bogdan

Mesaj de bogdan »

Activeaza Debug si vezi daca mai apare ceva: knowledge/kb_show.php?id=130

Probabil ai un modul definit in Panoul administratorului->Sistem->Modul administrare si nu mai ai fisierul referit de acest modul. Eventual uita-te acolo, vezi ce nu mai folosesti si sterge logic modulul.
ElNino
Utilizator înregistrat

Mesaj de ElNino »

problema cu eroarea sa rezolvat de la sine, nu stiu cum.cand mam logat iar era ok.
acum va intreb: de ce cand dau permisiuni pe un topic, la membri din categoria "utilizatori recent inregistarti" aceste permisiuni se aplica pe tot forumul ??

PS si chestia cu punctul rosu iar a revenit :evil:
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”