Proiect hosting gratuit phpBB
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
ca si proiect de oferta hosting pentru forumuri phpbb este o idee buna. modul in care se vrea a functiona, personal mi se pare putin cam "incomod". unui administrator ii va fi cam greu sa aiba grija de forum, doar din panoul administratorului. uneori ai nevoie si de acces la baza de date. cam la fel e si la myx si vedeti si voi ce probleme au cei care isi muta de acolo forumul.
in al doilea rind mie imi place diversitatea, iar in cazul acesta, toate forumurile vor arata la fel (ma refer la MOD-urile instalate), cu mici schimbari de stil. daca la un moment dat cineva va dori sa mai puna un mod care i s-a parut interesant si util, atunci toti vor avea parte de acelasi MOD, fie ca vor sau nu. la un moment dat se va instala o monotonie in instalarea de forumuri si MOD-uri, ele fiind preinstalate.
cred ca ar trebui gasita alta solutie in acest sens...
in al doilea rind mie imi place diversitatea, iar in cazul acesta, toate forumurile vor arata la fel (ma refer la MOD-urile instalate), cu mici schimbari de stil. daca la un moment dat cineva va dori sa mai puna un mod care i s-a parut interesant si util, atunci toti vor avea parte de acelasi MOD, fie ca vor sau nu. la un moment dat se va instala o monotonie in instalarea de forumuri si MOD-uri, ele fiind preinstalate.
cred ca ar trebui gasita alta solutie in acest sens...
-
- Nou venit
Nu mi se pare o idee tocmai buna, eu unul nu sunt interesat sa am pe internet doar un forum , ci si un site, o adresa de mail......., si atunci de ce forumul sa nu fie integrat site-ului meu sau domeniului meu?
Asa cum nu mi-a placut niciodata ca adresa mea de mail sa fie "NUME@PROVIDER.RO.COm......ci nume@domeniul-meu.ro", tot asa nu mi-ar place ca forumul meu sa fie la adresa "www.domeniu-ales.ro/nume" ci "forum.domeniul-meu.ro".
Asta e parerea mea, nu va suparati pe mine. Oricum eu unul va multumesc si va sunt recunoscator ptr treburile extraordinare pe care le faceti.
Asa cum nu mi-a placut niciodata ca adresa mea de mail sa fie "NUME@PROVIDER.RO.COm......ci nume@domeniul-meu.ro", tot asa nu mi-ar place ca forumul meu sa fie la adresa "www.domeniu-ales.ro/nume" ci "forum.domeniul-meu.ro".
Asta e parerea mea, nu va suparati pe mine. Oricum eu unul va multumesc si va sunt recunoscator ptr treburile extraordinare pe care le faceti.

- KoRnoise
- Utilizator înregistrat
hmm.. nu cred ca ar fi o ideea buna.. dc? hmm.. in primul rand.. toate forumurile pe acelasi domeniu.. cam nasol.. daca as fi un simplu user probabil m-as cufunda printre ele.. apoi sunt de acord cu Ne0.. pe langa forum.. mai pune omul si altceva nu.. parerea mea e.. ca nu e o ideea buna.. bineinteles ca asta e doar parerea mea.. sunt curios sa vad totusi, daca o sa se faca ceva, cum va iesi..
- KoRnoise
- Utilizator înregistrat
eu am spus doar parerea mea, nu a tuturor. am vazut totusi ca la chestionar majoritatea e pt oferta voastra. puteti incerca sa vedeti ce iese. eu v-am zis doar dezavantajele din punctul meu de vedere.. daca vrei neaparat, o sa ma gandesc la o oferta mai bunamihaitza scrie:Ok... ar trebui să modificăm atunci oferta... faceţi voi o ofertă şi vom vedea apoi dacă se poate implementa.
Aştept exact ce aţi vrea de la un host gratuit.

- KoRnoise
- Utilizator înregistrat
o prima problema din punctul meu de vedere ar fi numarul mare al forumurilor.. o sa fie un domeniu mare cu o gramada subdomenii, fiecare subdomeniu incluzand strict un forum phpbb.. nu`i chiar user friendly.. oricum imi imaginez ce batalie o sa fie intre "proprietarii" forumurilor de a atrage utilizatori. cred ca o ideea ar fi oferirea unui patiu limitat (5, max. 10MB) in care fiecare sa isi puna forumul, dar nu in ideea de a atrage cati mai multi utilizatori, ci in ideea de a-si demonstra abilitatile! un concurs care sa premieze ce mai personalizat forum cred ca ar fi o idee buna! o alta problema.. domeniul.. atat timp cat este un proiect de-al vostru parerea mea e ca domeniile userilor ar trebui a fie user.phpbb.ro .. nu stiu daca asta e posibil! ultima problema: publicitatea! cred ca o idee mai buna ar fi sa renuntati la bannere si sa folositi poup-up-urile.. asta pt. ca o mare parte din utilizatorii internet-ului au instalat cate un firewall care le blocheaza. in felul acesta, ar disparea si reclama plictisitoare si enervanta, si ar intra si banii sponsorilor in cont.. nu stiu cat de bune ti se par ideile mele, dar eu asa as face

-
- Nou venit
ceva de genu www.Forum.net/andrei.....
- gmzionic
- Utilizator înregistrat
Am avut un forum la o astfel de chestie de hosting gratuit pt forumuri. Primul meu forum asa a fost. Nu-mi place ca nu poate fi personalizat f mult. Cand miam facut forumul aveam cateva cunostinte html si de webmaster dar credeam ca instalarea unui phpbb e prea complicata si credeam ca si costa forumul phpbb. Miam facut forum la ceva de genul www.username.domeniul-lor.com si domeniul lor era scurt, parca "xvh", deci nu deranja. Dar poti alege multe stiluri (vreo 20 ) si mai poti de asemenea sa schimbi logo-ul. Pentru cei care nu au nici cea mai mica experienta de ftp, webmaster sau html, ce sa mai vb de php, chestia asta merita, si in Romania cred ca va atrage ceva clienti. E adevarat, nu-i pentru noi, astia care postam pe forumul asta, e pentru cei care abia cunosc internetul si in Romania numarul lor creste considerabil in fiecare an. De ex: in clasa mea o fata si-a facut Group pe Yahoo! si vreo 10 din clasa au venit si ei, si vreo 30 din alte clase. Deci target-ul acestui tip de forum si hosting sunt tinerii ce vor sa-si faca comunitati, bloguri, sau cei care nu au cunostinte in web, dar navigheaza pe web mai des.
In fine, cred ca un astfel de hosting trebuie sa ofere trafic nelimitat, ca nu se poate sti la ce numar ajunge un forum. si totusi as face si un Panou de Mail de genul forumul-meu@hosting-forum.ro si sa fie accesat tot din Panoul Admin. Un fel de functie de Contact Webmaster.
In fine, cred ca un astfel de hosting trebuie sa ofere trafic nelimitat, ca nu se poate sti la ce numar ajunge un forum. si totusi as face si un Panou de Mail de genul forumul-meu@hosting-forum.ro si sa fie accesat tot din Panoul Admin. Un fel de functie de Contact Webmaster.