Problema inregistrare utilizator

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
bogg07
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Problema inregistrare utilizator

Mesaj de bogg07 »

Salutare,
Am facut actualizare la un forum de la versiunea 3.0.0 la 3.0.9 . Dupa aceasta actualizare utilizatorii nu mai pimesc mailul de activare. Inainte de actualizare (acum 3 zile) acest proces functiona perfect, fara sa folosesc SMTP. Din ce am mai citit pe aici am vazut ca ar fi solutia SMTP, dar de ce totusi inainte de actualizare mergea perfect.. :?: Ma gandesc ca poate ar fi alta cauza..
bogg07
Nou venit

Re: Problema inregistrare utilizator

Mesaj de bogg07 »

Imi cer scuze, am uitat sa specific urmatorul lucru: cand se trimit mesaje private intre membri, se primeste mail de atentionare de pe forum. Deci nu functioneaza doar a inregistrarea utilizatorilor.. sunt bulversat :?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Ai MOD-uri instalate pe forum? Ai primit ceva mesaje de avertizare/eroare la actualizare?

Link catre forum?

PS. ln astfel de cazuri ai 24h sa-ti modifici mesajul anterior. Nu ai voie sa scrii mesaje consecutive la un interval<24h
bogg07
Nou venit

Mesaj de bogg07 »

am rezolvat problema. Adresa de e-mail a formului (de pe care trimitea codul de activare) era pe yahoo. Dupa ce am schimbat-o cu una corespunzatoare domeniului functioneaza. Cand aveam versiunea 3.0.0 functiona si aia pe yahoo :D
multumesc pentru sprijin
toate cele bune
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”