Raspuns rapid
-
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum instalez si eu MOD-ul Quick reply? unde trebuie sa-l uploadez si ce trebuie sa fac dupaia? pt a-l instala imi trebuie neaparat easy mod? si cum folosesc easy mod? ca-l am in pc dar degeaba ca nu stiu sa-l fol. 
asa... am reusit sa instalez easy mod... dar unde uploadez quick reply mod? ca am vauzt ca e un .txt ... unde-l pun pe server?
si acuma dupa ce instalezi MOD-ul si mai pun un template, modificarile se vor aplica si la noul template?

asa... am reusit sa instalez easy mod... dar unde uploadez quick reply mod? ca am vauzt ca e un .txt ... unde-l pun pe server?
si acuma dupa ce instalezi MOD-ul si mai pun un template, modificarile se vor aplica si la noul template?
-
- Fost coleg
l-am facut dar nu cu easy mod.. manual..
ca la easy mod imi spune asa:
Error Detail
Critical Error
Function Trace: open_files[5]->modio_open[1]
Could not open [lang_main.php] for reading.
MOD script line #117 :: FAQ :: Report
si in rest spune ca e bine dar nu mi-l instleaa...
daca puteti sa ma ajutati cu probleme aia as fi tare fericit.. ca e greu sa iei fiecare template sa-l modifici..

Error Detail
Critical Error
Function Trace: open_files[5]->modio_open[1]
Could not open [lang_main.php] for reading.
MOD script line #117 :: FAQ :: Report
si in rest spune ca e bine dar nu mi-l instleaa...

-
- Fost coleg
pai este doar un simplu document txt uite aici linku www.nautilus.xhost.ro/quickreplywquote_v114.zip
si cum pot sa scot sa nu mai apara "mesajul a fost introdus cu suces...." ? ca ma cam enerveaza.. si sa ma duca direct la pagina unde am fost.. unde am scris mesaju..
si cum pot sa scot sa nu mai apara "mesajul a fost introdus cu suces...." ? ca ma cam enerveaza.. si sa ma duca direct la pagina unde am fost.. unde am scris mesaju..
BuGsY scrie:Varianta de răspuns rapid folosită de comunitatea phpbb.ro este ceea a lui Smartor şi anume Quick Reply Hack with Quote
Ce ar trebui sa fac ca sa imi apara si ce e la voi adica buton previzualizare, trimitere si cele 2 optiuni de citare si semnatura? N-as vrea sa dezinstalez MOD pe care il am ci doar sa fac o modificare daca e posibil. Multumesc.
-
- Utilizator înregistrat
Acest merge si pe phpBB 2.0.11?
Am instalat si nu merge nicicum, nu apare in pagina fereastra de quick reply. Am instalat 3 versiuni care le-am gasit pe net.
www.aiudonline.ro/forum/
acum este instalat si totusi nu se vede
ar trebui sa apara inainte de:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza: "Toate mesajele" "Primele, cele mai noi mesaje" "Du-te"
si totusi nimic
robilix
Am instalat si nu merge nicicum, nu apare in pagina fereastra de quick reply. Am instalat 3 versiuni care le-am gasit pe net.
www.aiudonline.ro/forum/
acum este instalat si totusi nu se vede
ar trebui sa apara inainte de:
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza: "Toate mesajele" "Primele, cele mai noi mesaje" "Du-te"
si totusi nimic

robilix