Problema cu modul seo ,nu functioneaza
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Problema cu modul seo ,nu functioneaza
Am incercat sa-l instalez si manual si cu auto mod ... nu reusesc sa-l instalez sub nici o forma. Cand incerc sa-i dau instal imi cere sa ma loghez ... ma loghez incerc sa dau instal si din nou imi cere sa ma loghez ... si tot asa. Am incercat asta doar pe localhost nu si pe host-ul platit.
Care sa fie cauza?
Care sa fie cauza?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Curata cookie-urile, cache-ul forumului si al browserului, verifica setarile pentru cookie si incearca din nou.
-
- Utilizator înregistrat
Am reusit sa-l instalez dar n-am reusit sa-l fac sa si mearga!
Am intrat in ACP -> PHPBB SEO -> .htaccess am copiat tot ce este sub acel text rosu ... am deschis fisierul .htaccess din folderul principal -> l-am editat -> am sters tot din cache (in afara de fisierul .htaccess)
Apoi dau sa intru intr-um forum si imi da aceasta eroare:
"The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster. "
Care sa fie problema?
Am intrat in ACP -> PHPBB SEO -> .htaccess am copiat tot ce este sub acel text rosu ... am deschis fisierul .htaccess din folderul principal -> l-am editat -> am sters tot din cache (in afara de fisierul .htaccess)
Apoi dau sa intru intr-um forum si imi da aceasta eroare:
"The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page about the error.
If you think this is a server error, please contact the webmaster. "
Care sa fie problema?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Pentru că nu l-ai instalat complet.
Trebuie să modifici şi fişierele temei pentru ca MODificarea să fie instalată complet. Ai făcut asta după cum îţi cere MODificarea în fişierul de instalare?
Pe lângă asta, prin "l-am editat" să înţeleg că ai pus în el ceea ce ai copiat din .htaccess-ul din P.A.?
Trebuie să modifici şi fişierele temei pentru ca MODificarea să fie instalată complet. Ai făcut asta după cum îţi cere MODificarea în fişierul de instalare?
Pe lângă asta, prin "l-am editat" să înţeleg că ai pus în el ceea ce ai copiat din .htaccess-ul din P.A.?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Ivan Petre Paul
Pentru o temă bazată pe prosilver trebuiesc modificate fişierele:AndroidZone scrie:ce anume din tema trebuie modificat?
Pentru o temă bazată pe subsilver2 trebuiesc modificate fişierele:styles/prosilver/template/attachment.html,
styles/prosilver/template/forum_fn.js,
styles/prosilver/template/overall_header.html,
styles/prosilver/template/posting_editor.html,
styles/prosilver/template/simple_header.html,
styles/prosilver/template/viewtopic_body.html.
Găseşti ce trebuie să modifici în fiecare fişier în fişierul cu instrucţiunile de instalare ale MODificării: install.xml.styles/subsilver2/template/attachment.html,
styles/subsilver2/template/overall_header.html,
styles/subsilver2/template/posting_body.html,
styles/subsilver2/template/simple_header.html,
styles/subsilver2/template/viewtopic_body.html.
-
- Utilizator înregistrat
eu am ca tema "etech".
Sa zicem ca o sa reusesc pana la urma sa intalez modul SEO ... in cazul in care trebuie sa fac upgrade la forum de la 3.0.9 la o noua versiune se zicem 3.1.0 ... trebuie sa fac din nou aceste modificari?
Sa zicem ca o sa reusesc pana la urma sa intalez modul SEO ... in cazul in care trebuie sa fac upgrade la forum de la 3.0.9 la o noua versiune se zicem 3.1.0 ... trebuie sa fac din nou aceste modificari?
- Ivan Petre Paul
Tema etech este bazată pe subsilver2 deci trebuie să modifici fişierele enumerate de mine mai sus.AndroidZone scrie:eu am ca tema "etech".
Îţi dai seama din codul sursă al forumului tău:
<!--
phpBB style name: eTech
Based on style: subsilver2 (this is the default phpBB3 style)
Aici este puţinel mai complicat pentru un "puţin experimentat".AndroidZone scrie:Sa zicem ca o sa reusesc pana la urma sa intalez modul SEO ... in cazul in care trebuie sa fac upgrade la forum de la 3.0.9 la o noua versiune se zicem 3.1.0 ... trebuie sa fac din nou aceste modificari?
Atunci când faci actualizarea fişierelor de la 3.0.9 la 3.0.10 (de exemplu), scriptul de actualizare îţi va căuta diferenţe între fişierele actualizate (noi) şi cele pe care le ai tu în acel moment.
Îţi va găsi diferenţe în fişierele pe care le-ai modificat şi te va întreba fie dacă vrei să înlocuieşti fişierul vechi cu cel nou (dar asta înseamnă să ştergi modificările deci SEO MOD nu va mai funcţiona), fie să uneşti modificările (adică cele noi să le uneşti cu cele din fişierul pe care îl ai deja şi asta ar fi okay deci asta va trebui să faci), fie să nu modifici nimic şi să laşi fişierul vechi aşa cum este el, însă asta va deveni o posibilă eroare pentru forumul tău.
Ulterior va trebui să faci şi actualizarea temei folosite, dar aici deja vorbim despre altceva.