Salut .
Subiectele , mesajele cu fisiere atasate necesita aprobare !!!
Nu am setat permisiunile atunci cand am facut forumul ,am copiat permisiunile astfel incat subiectele nu aveau nevoie de aprobare ,dar am observat dupa ceva timp ca cele cu fisiere atasate aveau nevoie de aprobare Utilizatorii deja inregistrati , Administratori nu pot atasa fisiere fara ca eu sa aprob subiectul si abia apoi sa apara pe forum.
Am creat un nou utilizator si pot atasa fara probleme fisiere
Folosesc versiunea 3.09
Am cautat pe forum , peste tot dar nu gasesc rezolvare, de asta intreb
Cum pot anula aprobare subiecte/mesaje cu fisiere atasate
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Cum pot anula aprobare subiecte/mesaje cu fisiere atasat
Iar ma iei cu destea .De fiecare data cand intreb tu imi dai un link , si tot timpul unul prost care nu are legatura cu ce ma intereseaa pe mine.
Am zis ca am facut setarile pentru toate grupurile , am verificat special daca am la fiecare permisiune pentru fisiere atsate ....
Se pare ca tu nu prea vrei sa intelegi sau te faci ca nu intelegi
Oricum ms pentru nimic
Am zis ca am facut setarile pentru toate grupurile , am verificat special daca am la fiecare permisiune pentru fisiere atsate ....
Oricum ms pentru nimic
-
- Utilizator înregistrat
Iryn3l scrie:Iar ma iei cu destea .De fiecare data cand intreb tu imi dai un link , si tot timpul unul prost care nu are legatura cu ce ma intereseaa pe mine.
Oricum ms pentru nimic
Ai putea sa lasi pe altcineva sa raspunda daca nu ma poti ajuta
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
In panoul de administrare, pagina General alegi din panoul din stanga Configurari inregistrare utilizatori si din pagina generata in panoul din dreapta Setează ca standard grupul Utilizatori înregistraţi recent: NU.
Cu asta ai terminat-o cu utilizatorii noi in acest grup. Insa cei deja inregistrati sunt deja acolo si cred ca va trebui sa-i scoti unul cate unul din acest grup.
Pentru a da permisiunile dorite de tine, mergi in pagina Permisiuni si alegi din panoul din stanga Permisiuni forum pentru grupuri
In panou din dreapta alegi grupul asupra caruia vrei sa operezi, in acest caz Administratori (probabil selectat implicit) si apesi Trimite.
In pagina urmatoare bifezi caseta Toate forumurile si apesi din nou butonul Trimite.
Tot in panoul din dreapta se va deschide pagina efectiva de setare a permisiunilor. Vei vedea rolul atribuit (rolul este o setare de permisiuni gata configurata) si in dreapta 4 linkuri:
Toate DA · Toate NU · Toate NICIODATĂ
Permisiuni avansate
Apesi pe permisiuni avansate si vor fi dezvaluite permisiunile setate pentru acest rol. Ai 2 optiuni, ori mergi si modifici rolul curent alegand din stanga Roluri forum, ori te apuci de modificat direct astfel:
Apesi eticheta Continut si alegi DA pentru Poate ataşa fişiere
Apesi eticheta General si alegi DA pentru Poate scrie fără aprobare
Eu sper sa iti foloseasca, am mai scris in aceasta comunitate depre permisiuni si modul de acordare al acestora.
In alta ordine de idei, nu mi se pare o atitudine potrivita sa vorbesti asa cu un administrator de forum, nu vei obtine ce doresti insultand. Cei care mentin aceasta comunitate au lucrat pentru crearea catalogului de articole si incearca sa canalizeze utilizatorii acolo in speranta ca vor invata ceva. Daca asteptati pentru fiecare problema o explicatie detaliata, probabil ca nu veti invata cu adevarat cum se administreaza un astfel de forum.
Fara suparare!
Cu asta ai terminat-o cu utilizatorii noi in acest grup. Insa cei deja inregistrati sunt deja acolo si cred ca va trebui sa-i scoti unul cate unul din acest grup.
Pentru a da permisiunile dorite de tine, mergi in pagina Permisiuni si alegi din panoul din stanga Permisiuni forum pentru grupuri
In panou din dreapta alegi grupul asupra caruia vrei sa operezi, in acest caz Administratori (probabil selectat implicit) si apesi Trimite.
In pagina urmatoare bifezi caseta Toate forumurile si apesi din nou butonul Trimite.
Tot in panoul din dreapta se va deschide pagina efectiva de setare a permisiunilor. Vei vedea rolul atribuit (rolul este o setare de permisiuni gata configurata) si in dreapta 4 linkuri:
Toate DA · Toate NU · Toate NICIODATĂ
Permisiuni avansate
Apesi pe permisiuni avansate si vor fi dezvaluite permisiunile setate pentru acest rol. Ai 2 optiuni, ori mergi si modifici rolul curent alegand din stanga Roluri forum, ori te apuci de modificat direct astfel:
Apesi eticheta Continut si alegi DA pentru Poate ataşa fişiere
Apesi eticheta General si alegi DA pentru Poate scrie fără aprobare
Eu sper sa iti foloseasca, am mai scris in aceasta comunitate depre permisiuni si modul de acordare al acestora.
In alta ordine de idei, nu mi se pare o atitudine potrivita sa vorbesti asa cu un administrator de forum, nu vei obtine ce doresti insultand. Cei care mentin aceasta comunitate au lucrat pentru crearea catalogului de articole si incearca sa canalizeze utilizatorii acolo in speranta ca vor invata ceva. Daca asteptati pentru fiecare problema o explicatie detaliata, probabil ca nu veti invata cu adevarat cum se administreaza un astfel de forum.
Fara suparare!

-
- Utilizator înregistrat
Multumesc pentru raspuns.Este mult mai bun.Voi incerca sa iti urmez sfaturile
Am raspuns asa pentru ca la toate prblemele mele de pana acum bogdan mi-a rapuns la fel si niciodata nu m-a ajutat.(parea ca nici nu vrea sa ma ajute prin raspunsurile sale)
Intrebarile mele au fost fara rost pentru ca apoi a trebuit sa imi rezolv singur problemele
Am raspuns asa pentru ca la toate prblemele mele de pana acum bogdan mi-a rapuns la fel si niciodata nu m-a ajutat.(parea ca nici nu vrea sa ma ajute prin raspunsurile sale)
Intrebarile mele au fost fara rost pentru ca apoi a trebuit sa imi rezolv singur problemele
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
@Iryn3l: Nu trebuie sa astepti totul mura in gura. Mai ales ca s-a cam discutat in forum cam orice problema/situatie iar timpul din pacate este limitat.