cand dau sa schimb un rank de exemplu dau cuiva moderator ramane tot level 1 sau rankul respectiv
de ce?
va rog ajutatima
bug rank schimbare rank
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: bug rank schimbare rank
Cum adica ramane tot level 1?
Explica pasii pe care i-ai urmat cand ai incercat sa schimbi rangul.
PS. Rangul nu are efect asupra permisiunilor utilizatorului.
Explica pasii pe care i-ai urmat cand ai incercat sa schimbi rangul.
PS. Rangul nu are efect asupra permisiunilor utilizatorului.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Probabil ca numit un moderator si l-a lasat intr-un grup implicit (probabil cel initial). Rangul moderatorului trebuie sa fie setat ca fiind unul special, care sa nu tina cont de numarul de mesaje. Tehnicile de acordare a unui rang sunt mai multe, insa in cazul unui moderator recomand crearea unui grup al moderatorilor asupra caruia sa se acorde permisiunile dorite, grup ce va avea un rang asociat implicit. Utilizatorul promovat ca moderator se adauga la grupul moderatorilor, specificandu-se acest grup ca fiind implicit. Astfel, este mult mai usor de adaugat / scos in (din) grup un moderator, fara sa ai batai de cap cu permisiunile, decat atunci cand le acorzi.
- TeTau111
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
am facut asa si tot asa arata faza este ca i-am dat moderator si ramane rankul normal nu stiu ce este de facut..
- TeTau111
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Cand atribui cuiva rank-ul de moderator de ex imi apare rank-ul care il avea atunci cand era membru in cazul meu am facute nivel 1 nivel 2 nivel 3 si ramane tot nivel 1 dar totusi are rank de moderator.
Ma puteti ajuta?
Ma puteti ajuta?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
Daca citesti cu atentie ce am scris mai sus, vei rezolva problema. Seteaza rangul moderatorului ca fiind unul special si asociaza-l unui grup. Adauga moderatorul la acest grup si seteaza grupul ca fiind cel implicit pentru acesta. Mai mult nu stiu cum sa iti explic