studiovideochatvidele.ro/forum/

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
spany
Utilizator înregistrat
Versiune: 310
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

studiovideochatvidele.ro/forum/

Mesaj de spany »

Dupa aproape un an de zile am reusit in cele din urma sa realizez un site modat si bine pus la punct asa cum imi place mie, Hostul este de la beonline-RTC si este exceptional, merge perfect fara nici o problema inclusiv mailul SMTP daca este configurat corect :mrgreen:

Iata pagina mea creata de mine pe un subdomeniu al domeniului principal pe care am o pagina de prezentare a firmei, sper sa va placa:

Acesta este forumul:
http://www.studiovideochatvidele.ro/forum/

iar acesasta este pagina principala ( domeniul) unde se afla si o redirectionare catre forum (subdomeniu)

http://www.studiovideochatvidele.ro/

Iata si MOD-urile introduse:

Installed MODs

Activity Stats MOD : Advanced Quick Reply : Auto Backup : Database Optimize & Repair Tool : Duplicate User IPs : Full Quick Reply Editor : Language Selection Mod : MOD Version Check : NV advanced last topic titles : National Flags : Paypalseite : ReIMG Image Resizer : Search Log : Simple Image Upload : User Rank Progression Bar : Viewtopic Birthday : Warning Reasons : jQuery Quick Edit : Download Mod for phpBB 3

Astept opiniile voastre ;)

PS!

MOD-urile sunt functionale in functie de styl-ul ales, in cazul de fata cu stylul default ( MG Xmas *) merg doar o parte din MOD-uri.
Sylver Cheetah 53
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.14
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: studiovideochatvidele.ro/forum/

Mesaj de Sylver Cheetah 53 »

Cred că ar trebui să pui mai multe poze cu femei, dat fiind subiectul abordat.
My Forum ||►My Blog ||►My MODs
Mîndru că sînt ateu!
spany
Utilizator înregistrat
Versiune: 310
Server: UNIX/Linux

Mesaj de spany »

Sylver Cheetah 53 scrie: dat fiind subiectul abordat.

Imi pare rau , dar nu ai inteles , forumul este pentru a invata cum sa FACI videochat, nu pentru a pune fotografii cu femei, citeste mai bine prin el, sunt destule tutoriale despre deschiderea conturilor ca model si ce configuratii iti trebuiesc, tot ce ai nevoie pentru a castiga cateva sute sau mii de $$/luna muncind de acasa.

ACTIVITATEA DE VIDEO CHAT ESTE SPRIJINITA LEGAL IN ROMANIA PRIN LEGEA 196/2003, MODIFICATA SI COMPLETATA ULTERIOR PRIN LEGEA 496/2004.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de flowers »

Nu se incadreaza in "Audienta Generala", pe phpbb.ro intra si copii.
Topic inchis.
P.S. Ti-am sters si linkul din semnatura si profil.
Închis

Înapoi la “Forumuri”