Hotschi's Download Mod cum maresc limita de upload

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ZanDeR_OmH
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Hotschi's Download Mod cum maresc limita de upload

Mesaj de ZanDeR_OmH »

Salutare,

am si eu o mica problema cu acest MOD (versiunea revizuita, 6.4.16, care functioneaza chiar si aici pe PHPBB.ro).

Ce as vrea sa aflu este: daca exista o modalitate prin care sa maresc limita de 2MB pentru upload a fisierelor manageriate de Download Mod:

Cod: Selectaţi tot

Dimensiunea maximă permisă la upload: 2M
Extensii fişiere interzise: asp, cgi, dhtm, dhtml, exe, htm, html, jar, js, php, php3, pl, sh, shtm, shtml
Am citit pe un forum de specialitate ca ar putea fi de la upload_max_filesize din php.ini, dar ma indoiesc, dat fiind ca eu pe acelasi server am "urcat" un fisier de ~4GB. Tot acolo am gasit ca "rezolvare" metoda de a face upload prin client ftp si apoi sa o adaug la categoria download din ACP, doar ca nu gasesc nicaieri cum as putea sa fac asta.

Multumesc anticipat!
E adevărat, orice crezi e adevărat, dacă crezi că vei reuşi, vei reuşi, dacă crezi că vei eşua, vei eşua. Aşa se întamplă în viaţă, atragi ceea ce gândeşti!
Gândurile devin lucruri...
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Hotschi's Download Mod cum maresc limita de upload

Mesaj de dorin »

Pur si simplu urci prin clientul tau FTP fisierul pe server si in setarile MOD-ului adaugi un nou fisier in categoria care vrei si indici calea URL exacta catre fisier !
ZanDeR_OmH
Nou venit
Versiune: 3.0.9
Nivel php: Mediu

Re: Hotschi's Download Mod cum maresc limita de upload

Mesaj de ZanDeR_OmH »

Multumesc, Dorin!
Am gasit. Nu stiu cum de nu am vazut acolo in PA cum se face, dar, important e ca s-a rezolvat acum.
E adevărat, orice crezi e adevărat, dacă crezi că vei reuşi, vei reuşi, dacă crezi că vei eşua, vei eşua. Aşa se întamplă în viaţă, atragi ceea ce gândeşti!
Gândurile devin lucruri...
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”