Download Mod doar pentru membri.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb 3.9
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Download Mod doar pentru membri.
Am instalat download mod si vreu ca vizitatori sa nu vada acea sectiune cum fac?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Download Mod doar pentru membri.
Doar sa nu vada link-ul sau sa nu poata descarca fisierele?
Link-ul ar putea fi indexat de motoarele de cautare si accesat direct (folosind URL-ul) de catre vizitatori?
In al doilea caz: poti seta permisiunile din Panoul Administratorului -> MODs -> Download MOD
Link-ul ar putea fi indexat de motoarele de cautare si accesat direct (folosind URL-ul) de catre vizitatori?
In al doilea caz: poti seta permisiunile din Panoul Administratorului -> MODs -> Download MOD
-
- Utilizator înregistrat
Mai concret,in al 2 caz,unde le setez in download mod si mia departe?
- bogdan
Fie cand publici un fisier (te intreaba acolo daca vrei sa fie "la liber"), fie definesti permisiunile pe categoriile create in sectiunea Download (din Panoul Administratorului -> MOD-uri -> Download MOD -> Permisiuni -> Selectare categorie -> Modificare permisiuni -> Vizitatori ....) si atunci acestea se vor aplica la toate fisierele incluse in categoria respectiva.
-
- Utilizator înregistrat
La fel apare.Am bifat la viziatori nu la tot si tot merge.
http://gamer-forge.ro/ ->Sectiunea Download
http://gamer-forge.ro/ ->Sectiunea Download
- bogdan
La ce sectiune/categorie te referi?
Tu ai citit ce am scris eu mai sus? Citeste mai atent:
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=131161#p131161
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=131170#p131170
Tu ai citit ce am scris eu mai sus? Citeste mai atent:
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=131161#p131161
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?p=131170#p131170
-
- Utilizator înregistrat
Eu ma refer la Vizitatori,sa nu paote downloada daca nu sunt inregistrati?
- bogdan
Si eu tot la vizitatori m-am referit. Probabil nici nu ai incercat sa vezi ce apare in Panoul administratorului din moment ce tot intrebi....
-
- Utilizator înregistrat
Ce sa apara permisiuni>grup vizitatori>pot downloada:nu>pot vizualiza:nu>pot uploada:nu.
- Gotyc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.x
ai probleme
Warning: include(./../language/ro/install.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamerfor/public_html/install/index.php on line 151
Warning: include(./../language/ro/install.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamerfor/public_html/install/index.php on line 151
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/ro/install.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gamerfor/public_html/install/index.php on line 151
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 361: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 363: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
Warning: include() [function.include]: Failed opening './../language/ro/install.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/gamerfor/public_html/install/index.php on line 151
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 361: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 362: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 363: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /install/index.php on line 364: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /install/index.php:151)