Nu merge upgrade

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
JusT
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Nu merge upgrade

Mesaj de JusT »

De dimineata mi-a venit sa actualizez si eu versiunea phpbb 3.0.8 la 3.0.9
Dupa ce am citit acest subiect viewtopic.php?f=45&t=18590 Am crezut ca totul o sa fie usor, am urmat toti pasi de aici knowledge/kb_show.php?id=159 dar imi apare asa: http://img703.imageshack.us/img703/594/50000w.png
Iar lui AlexandruM ia aparut asa: http://i55.tinypic.com/2j0jjif.jpg
La mine toate fisierele sunt puse bine pe forum doar ca am facut o mica greseala era pe la 90 % iar eu am intrat pe adresa-forum-ului-dumneavoastră/install/database_update.php ar putea fi asta problema?
Iar dupa am uploadat din nou fisierele si la final am accesat adresa-forum-ului-dumneavoastră/install/database_update.php dat tot la fel apare, adica asa: http://img703.imageshack.us/img703/594/50000w.png
Ce as putea face? ca sa apara asa cum ia aparut lui AlexandruM
EDIT: Am pus am pus forumul (back-up-ul) din nou acum am iarasi 3.0.8 si as dori un tutorial cum sa trec la 3.0.9 si sa unesc modificarile ca in cazul lui AlexandruM de aici viewtopic.php?f=45&t=18590
Multumesc!
EDIT: In acp imi apare Board version: 3.0.9 Doar ca eu am tot 3.0.9 deci cum as putea sa "unesc modificarile"
de la 3.0.8 la 3.0.9 (ca sami ramana modurile ca in cazul lui alexandruM)
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Nu merge upgrade

Mesaj de Dragosvr92 »

JusT scrie: La mine toate fisierele sunt puse bine pe forum doar ca am facut o mica greseala era pe la 90 % iar eu am intrat pe adresa-forum-ului-dumneavoastră/install/database_update.php ar putea fi asta problema?
Da, asta este problema, nu mai intrerupe procesul !
Problema ta nu se aseamana cu ce a avaut AlexandruM, acum cateva luni.

Acela nu este un avertisment. Este doar o instiintare pentru a te asigura ca fisierele sunt versiunea 3.0.9 :)
Deci, l ai fi putut lasa asa.

Ia-o de la capat, si nu mai intrerupe procesul. Totul va fi bine.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
JusT
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Nivel phpBB: Mediu

Re: Nu merge upgrade

Mesaj de JusT »

Gata acum in acp scrie 3.0.9 dar ma mira faptul ca merge ajax chat si toate modurile :roll:
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”