Buna!
Impreuna cu o prietena am creat un forum (folosind phpbb 3.0.9) si am creat un template personalizat.
Templateul a iesit bine, insa ne-am blocat la schimbarea stilului pentru link-urile moderatorilor de sub descrierea fiecarui forum, cu alte cuvinte am dori sa schimbam culoarea de afisare a unui moderator in partea de sub descriere, sa nu apara culoarea grupului, ci una pe care s-o setam noi, dar in cadrul forumului, in alte campuri, nick-ul sa-mi pastreze culoarea grupului.
Am schimbat si in functions_content.php culoarea hexadecimala si am schimbasi si clasa, insa se modifica peste tot ...
Stie cineva cum pot modifica?
Multumesc!
Stil personalizat pentru link-urile moderatorilor.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Stil personalizat pentru link-urile moderatorilor.
Am început acum mult timp să dezvolt o modificare ce ar putea face asta deoarece şi eu îmi doream acelaşi lucru: eu vroiam ca linkurile moderatorilor să fie defapt linkuri normale, de utilizatori normali, şi doar în topicuri să apară cu culorile de moderatori.
Voi reveni cu reply!
Voi reveni cu reply!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Nou venit
- Versiune: phpBB 3.0.
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Stil personalizat pentru link-urile moderatorilor.
Ceva de genul as dori si eu ... nu prea as dori sa iasa in evidenta link-urile spre profiluri (ale moderatorilor) in evidenta, folosesc la grupuri folosesc culori destul de puternice, ceea ce se vede cam urat in descriere.Ivan Petre Paul scrie:Am început acum mult timp să dezvolt o modificare ce ar putea face asta deoarece şi eu îmi doream acelaşi lucru: eu vroiam ca linkurile moderatorilor să fie defapt linkuri normale, de utilizatori normali, şi doar în topicuri să apară cu culorile de moderatori.
Voi reveni cu reply!